Madlienā noziedznieks bruņojies ar cirvi ielaužas vietējā kafejnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Pagājušajā nedēļā kāds 23 gadus vecs vīrietis, kurš nesen iznācis no apcietinājuma, ar cirvi ielauzies Madlienas vietējā kafejnīcā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Vietējiem labi pazīstamajai kafejnīcai bijušas izlauztas durvis un izzagtas preces 200 eiro vērtībā. Īpašniece raidījumam atklājusi, ka vīrietis kafejnīcas telpās ielauzies, izsitot balkona stiklu un nozadzis alkoholiskos dzērienus.

Tāpat, ņemot vērā video novērošanas kameru ierakstos redzēto, garnadzis visticamāk bija bruņojies ar cirvi, lai liktu to lietā pret cilvēkiem.

Īpašniece raidījumam atklājusi, ka noziedzinieks ir vietējais iedzīvotājs un viņš esot labi pazīstams.

Policijai zagli izdevās notvert neilgi pēc nozieguma paveikšanas.

"Pēc video ieraksta tika atpazīta persona. Vietējais iecirkņa inspektors atpazina, un minēto personu aizturēja. Aizturētā persona mūsu redzeslokā nonākusi arī agrāk, arī saistībā ar mantiska rakstura noziedzīgiem nodarījumiem," stāsta Valsts policijas Ogres iecirkņa kārtības policijas priekšnieks Atis Ratnieks.

Noziedzinieks tika ievietots izolatorā uz 48 stundām. Tālāk sekos tiesa. Krimināllikums paredz, ka par šādu noziegumu var tikt piespriesta brīvības atņemšana līdz diviem gadiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu