Raida vairākus dūrienus vederā. Sieviete Salaspilī sadur vīrieti (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Nesen ap plkst. 22.00 vakarā Salaspils policija saņēmusi izsaukumu uz kādu dzīvesvietu, kur sieviete alkohola reibumā sadūrusi vīrieti, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 22.00 Salaspils policija saņēmusi izsaukumu uz kādu māju, kurā pēc sniegtās informācijas, atrodas sadurts vīrietis. Kad likumsargi ieradušies notikuma vietā, netālu no mājas patiešām sēdējusi sieviete, bet netālu no durvīm gulējis vīrietis, kuram kāda kundze sniegusi medicīnisko palīdzību. 

"Es sadūru viņu ar to nazi," atzinās vainīgā sieviete. Policijas darbinieki stāsta, ka ar vainīgo kundzi nav bijis iespējams veidot sarunu, jo viņa bijusi tik spēcīgā alkohola reibumā, ka nav spējusi ne sarunāties, ne arī nostāvēt kājās.

Policijas pārstāvis atklāj, ka uzbrukums noticis pavisam negaidot. Vīrietis vēlā vakarā izdzirdējis negaidītu zvanu pie mājas durvīm, atvēris tās, viņam priekšā stāvējusi sieviete, kura raidījusi vairākus dūrienus vīrietim vēdera rajonā. 

Pēc neoficiālas informācijas zināms, ka, iespējams, starp vīrieti un sievieti bijis kāds konflikts, taču precīzi lietas apstākļi patlaban netiek izpausti.

Valsts policija uzsākusi kriminālprocesu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu