Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

18+! Pasaulslavens dīdžejs uz skatuves sāk nodarboties ar "guļamistabas izdarībām" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Internetā plašu popularitāti ir guvis video, kurā 27 gadus vecais Austrālijas dīdžejs un producents Flume uz skatuves koncerta laikā sievietei sniedz orālo seksu.

Kadri iemūžināti festivālā “Burning Man”, kurā Flume uzstājās. Tajos redzams, kā publikā stāv kāds skatītājs ar plakātu, kurā vaicāts: “Vai Flume laiza dibenu?” - savukārt pavisam drīz dīdžejs atbild uz jautājumu, apmeklētājiem apstiprinot uzdoto jautājumu. Lai gan videoklipā sievietes seja nav redzama, tiek pieļauts, ka tā ir viņa draudzene Peidža Elkingtone.

Sākotnēji video tika ievietots plakāta autora “Instagram”, taču ātri vien izdzēsts. Tomēr, kā zināms, internetā nekas nepazūd bez pēdām, un video jau ir pārpublicēts daudzās citās vietnēs.

Cause y’all asked so nicely... from r/Flume

Pēc neķītrajām izdarībām Flume savā “Instagram” kontā publiskoja foto, kurā ēd nektarīnu, aprakstā norādot: “Tas bija joks. Piedod, mammu.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flume (@flume) on

Kamēr daudzi interneta komentētāji nosoda šādu dīdžeja uzvedību, festivāla apmeklētāji par to ir sajūsmā, norādot, ka šādas izdarības tam lieliski piestāvējušas. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu