Svētdienas horoskops: 15. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Horoskops svētdienai, 15. septembrim.

AUNS Ja saskarsies ar sarežģījumiem, sadzīviskām neveiksmēm, tās ļoti pārdzīvosi. Taču zvaigznes iesaka aizmirst maznozīmīgos kavēkļus un vairāk koncentrēt savu uzmanību patiesi svarīgām lietām.

VĒRSIS Šī ir samērā atbilstoša diena, lai risinātu attiecību jautājumus, kopīgi ar otro pusīti, tiktu skaidrībā par nākotnes plāniem. Kāds Vērsis uzdrošināsies veikt drosmīgas pārmaiņas mājokļa iekārtojumā.

DVĪŅI Tevi aizraus viss jaunais, ar tehnoloģijām, inovācijām saistītais. Lai apmierinātu savu ziņkāri, kāds nolems doties uz atbilstošu izstādi vai domubiedru saietu, cits meklēs vajadzīgo interneta plašumos.

VĒZIS Mīļotā cilvēka uzvedība var prasīt pacietību un savaldību no tavas puses. Laulātais būs nonācis zināmā strupceļā, un viņam būs nepieciešams tavs padoms un morālais atbalsts, ar kuru, protams, neskoposies!

LAUVA Sirds tā vien alks pēc kaislībām, jūtu dažādības, emocionālā piepildījuma. Ja paša privātajā dzīvē notiekošais liksies vienmuļš, kāroto centīsies aizstāt ar atbilstošas izrādes vai kino drāmas palīdzību.

JAUNAVA Līdz pēcpusdienai vēlēsies laiski pagulšņāt dīvānā, iziet cauri iemīļotajiem seriāliem, palutināt savu vēderu ar ko neikdienišķu. Savukārt dienas otrajā pusē aktīvi gatavosies jaunas darba nedēļai!

SVARI Gribēsi doties, kurp acis rāda, nevienam par to neatskaitoties. Taču atvasītes prasīs savu. Tas gan nenozīmē, ka nespēsi baudīt brīvdienu kopā ar viņām, tev tik būs jāatrod atbilstošs izklaides veids!

SKORPIONS Piemērots brīdis, lai fiziski pastrādātu, veiktu nelielus mājokļa remontdarbus. Saskarsmē ar laulāto var rasties domstarpības, kuru pamatā būs dažādais skatījums uz naudas lietojumu.

STRĒLNIEKS Apkārtējie īsti nespēs izsekot tavam domu gājienam. Nav izslēgts, arī tu pats nedaudz maldīsies savās vēlmēs, uzskatos. Lai lieki nenoslogotu sevi, atliec globālu jautājumu pārcilāšanu uz citu dienu!

MEŽĀZIS Nav izslēgts, gados jaunākie ģimenes locekļi mudinās tevi izkustēties ārpus mājas, par ko arīdzan būsi pateicīgs. Krāšņus iespaidus spēs sniegt atpūtas parka apmeklējums, dažādas sporta spēles.

ŪDENSVĪRS No vienas puses, vēlēsies noslēgties sevī, pabūt vienatnē, taču zini, ka šādi vari ātri iedzīvoties grūtsirdībā. Labāk dod priekšroku labi zināmu, sev tīkamu cilvēku kompānijai, nelielai uzdzīvei.

ZIVIS Notikumu virzība neviļus liks tev aizdomāties par tādām lietām kā liktenis, tava sūtība uz Zemes. Pilnīgi iespējams, ka nolemsi atbildes meklēt garīga rakstura literatūrā vai arī doties pie profesionāla astrologa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu