Māte neparastā veidā cenšas atgriezt dzīvesprieku savam dēlam, kurš sirgst ar smagu ādas slimību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lielbritānijā puisēns, kurš cieš no smagas slimības, pateicoties ierakstam sociālajā tīklā "Facebook", saņēmis vairāk nekā trīs tūkstošus dažādas paskartītes no visas pasaules, vēsta "The Mirror".

13 gadus vecais Riss Viljamss slimo ar iedzimtu slimību - bulozo epidermolīzi, tā padara cilvēka ādu ārkārtīgi jutīgu un viegli ievainojamu. Pat vismazākā ādas aizskaršana izraisa čūlas un erozijas veidošanos. Lai izvairītos no šāda veida ādas bojājumiem, zēnam regulāri tiek saitētas rokas un kājas, bet čūlas, kas veidojas, regulāri un rūpīgi tiek apstrādātas.

Šāda slimība Risu ir ļoti nogurdinājusi, jo zēnam regulāri jāstaigā sasaitētam ar marlēm un bintēm. 13 gadus vecais jaunietis reiz aizdomājies arī par pašnāvību un paziņojis to savai mātei.

Māte pārbijusies no dēla radikālā lēmuma un centās meklēt iespēju, kā uzmundrināt dēlu. Lai palīdzētu savam mazajam dēlēnam, viņa sociālajā tīklā "Facebook" visai pasaulei lūdza atsūtīt zēnam dzimšanas dienā pastkartes ar laba vēlējumiem.

Publicētais aicinājums kļuvis tik populārs, ka dažu dienu laikā zēns saņēma vairāk nekā trīs tūkstošus dažādas pastkartes un dāvanas no visas pasaules. Vēstuļu esot bijis tik daudz, ka pie Risa ieradās lielais pasta furgons, kas bija piepildīts ar vēstulēm tieši viņam.

Tāpat uz mātes "Facebook" ierakstu, atsaucās arī vietējā futbola komanda, kura zēnam piedāvāja kļūt par viņu talismanu. Riss, protams, piekrita šim piedāvājumam.

Zēna māte Tatjana kopā ar savu dzīvesbiedru katru vakaru lasa Risam pastkartes.

"Tas ir neprāts! Man "Facebook" pienāk tūkstošiem ziņu. Cilvēki nāk pie mums un nes pastkartes," stāsta Tatjana, kura izteica pateicības vārdus ikvienam, kurš atsaucās šāda veida akcijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu