Jāņa Timmas sieva publisko sirdi plosošas atklāsmes par abu šķiršanās skandālu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Par pēdējā laika skaļāko skandālu kļuvusi Latvijas basketbolista, Maskavas apgabala "Himki" spēlētāja Jāņa Timmas un viņa sievas Sanas laulības krīze, kurā iesaistīta arī Krievijas mūziķe Anna Sedokova. Tagad Sana sociālajos tīklos vēlreiz dalījusies atklātā stāstā par notiekošo. 

Atgādinām, ka 13. septembrī Sedokova sociālajos tīklos aizstāvēja Timmu no Sanas paustajām apsūdzībām, rakstot, ka "Jānis ir vislabsirdīgākais cilvēks, ko viņa pazīst", aicinot cilvēkus apdomāt, kurai stāsta pusei ticēt. Iespējams, ka tieši šis stāsts pamudinājis izteikties arī Sanu.

Viņa sociālajos tīklos izdzēsa pilnīgi visas savas fotogrāfijas, beidza sekot visiem saviem paziņām, un publicēja vien kopīgu ģimenes foto ar Jāni un abu dēlu, pie tās emocionāli komentējot notiekošo. 

“Mīļie cilvēki, šī situācija ar mūsu ģimeni ir aizgājusi pārāk tālu, es vairs nespēju to izturēt.

Es nekad nestāstītu kaut ko publiski, ja situācija nespiestu mani to darīt, ja es nejustu spiedienu un aizvainojumu.

Es esmu tikai cilvēks, tāpat kā visi citi, ar savām emocijām. Sieviete, kuras sirds ir salauzta, māte, kurai ir mazs bērns, par ko rūpēties, neskatoties uz faktu, ka šī situācija mani emocionāli spiež zemē.

Es atdevu visu savu sirdi vīrietim, kuru mīlēju, es vienmēr būšu pateicīga viņam par visu, ko viņš man deva, it īpaši par mūsu burvīgo mazuli. Bet tai pat laikā es gaidu tādu pašu cieņu pret mani. Es atliku malā savas ambīcijas un karjeru mūsu ģimenes dēļ, jo to nebija iespējams apvienot ar mūsu dzīvesveidu, tā kā gandrīz katru gadu vajadzēja mainīt valstis dēla tēva darba dēļ. 

Tā kā nerunājiet par mani slikti, ka es esmu sieviete, kura sēž uz vīrieša kakla un nestrādā, ja jums nav ne mazākā nojausma, kā ir dzīvot ar tādu dzīvesveidu – tas nav viegli! Es domāju, ka rūpēšanās par mūsu dēlu, kuram ir tikai viens gadiņš, ir svarīgākais “darbs “ pasaulē un, jā, man nav bijusi neviena "brīvdiena" kopš viņa piedzimšanas, tāpēc domāju, ka mammas sapratīs, ka tas ir nenovērtējams “darbs”.

Es zinu, ka mana dēla tēvs ir labsirdīgs vīrietis. Tā ir viņa dzīve un tikai viņš vislabāk zina, kurā virzienā vēlas doties. Es ceru, ka viņš izvēlēsies pareizo. Un es novēlu viņam atrast laimi,” rakstīja Sana.

Sava stāsta beigās viņa piebilda, ka viņai un Jānim vissvarīgākais ir pasargāt dēlu no apkārt valdošās drāmas un stresa.

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas paziņoja sociālajos tīklos: "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." Tiesa, attiecības ar Sedokovu Timma joprojām nav komentējis. 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu