Anna Sedokova liek noprast, ka romāns ar Jāni Timmu varētu būt beidzies (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas popzvaigzne Anna Sedokova sociālajos tīklos deva mājienu, ka varētu būt pārtraukusi romānu Latvijas basketbolistu Jāni Timmu.

Mūziķe aicināja savus sekotājus “spēt apstāties un palaist vaļā”, pie sava pārdomu pilnā ieraksta publiskojot visai pikantu kadru no fotosesijas “Playboy” žurnālam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Sedokova atzina, ka runāt par tik smagu tēmu viņu pamudināja grūtā diena. Jau no paša dienas sākuma viņai gājis galīgi greizi – atnācis liels parāds par komunālajiem maksājumiem, nebija pieejama viņa nepieciešamā matu krāsa, turklāt viņa vēl saskārusies ar krāpniekiem. Beigās Sedokova gudri sprieda, ka negrasās samierināties ar netaisnību un sāks savu dzīvi no jauna.

Pēc atklātā stāsta viņa pievienoja arī garu rindkopu ar pārdomām par mīlestību.

“Meitenes man bieži jautā – kā satikt perfektu puisi un palikt ar viņu līdz mūža beigām. Es šeit, protams, neesmu speciāliste (izlasiet Wikipedia), bet es noteikti zinu vienu noteikumu. Ja jums neiet, ja kauliņi nesaliekas jau no paša sākuma, tad ticiet man – nevajag. Tās visas ir muļķības ar frāzēm “es to pāŗcietīšu, “es gaidīšu, kamēr viņš man uzrakstīs”, “viņš, iespējams,, ir aizņemts”, “viņam droši vien nav laika”. Kas iet, tas aiziet uzreiz.

Milans Kundera rakstīja: “Ja mīlestībai ir lemts būt neaizmirstamai, tad ar to jau no paša sākuma, kā putni uz pleciem, notiek nejaušības.” Un pat debesis jums palīdz. Bet kad zīmes ir citas, kad viss neiet, kā vajadzētu, bet tu esi saspringta un ļoti centies, tad šīs mīlestības veiksmes iespēja ir ļoti minimāla.

Spēt apstāties un atbrīvoties ir dāvana, un saprast, ka attiecības tevi neaizrauj, arī ir dāvana. Pamāt ar roku un iet tālāk – tā ir dāvana. Cieni sevi, mīli un mazāk nervozē!

savām atbalstītājām novēlēja Sedokova.

Fani uzreiz metās pieļaut, ka ar šādu tekstu Sedokova likusi noprast, ka ir "palaidusi vaļā" arī Jāni Timmu. To apliecina arī vairāki Sedokovas slaveno draudzeņu komentāri pie ieraksta. 

"Kad pienāks īstais laiks, blakus parādīsies vīrietis, kurš noteikti nepieļaus tavas šaubas, pārdzīvojumus un noteikti nenovedīs attiecības līdz "apstāties un palaist vaļā". Tu esi uz pareizā ceļa un pavisam drīz satiksi to, kurš ar tevi būs līdz mūža beigām!" rakstīja Sedokovas draudzene, blogere Jūlija Ribakova. 

Atgādinām, ka nesen publiskajā telpā notika asas diskusijas starp basketbolista Jāņa Timmas sievu Sanu un pašu Sedokovu, dāmām cenšoties pierādīt katrai savu taisnību. Iespējams tieši pēdējo notikumu dēļ Sedokova piedzīvoja lielu stresu un nonāca slimnīcā.  

Timma par šķiršanos no sievas paziņoja sociālajos tīklos: "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." 

Kā zināms,  Sedokovai ir trīs bērni no dažādiem vīriešiem - Monika, Gektors un Alīna. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu