"Mums tu tāpat nebiji vajadzīgs!" Kobe Braients, atminoties pirmo pazemojumu NBA

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: Reuters/ScanPix

Kobe Braients bija viens no Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) visu laiku labākajiem un atpazīstamākajiem spēlētājiem. Taču, kad spēlētājs pirms 23 gadiem ienāca līgā, līdz zvaigznes statusam vēl bija tālu. "Players tribune"  podkastā spēlētājs stāsta par pirmo zvanu, ko saņēma drafta dienā.

Oriģināli Braientu 1996. gada draftā ar 13. numuru izvēlējās Šarlotes "Hornets" komanda, kas viņu momentāli aizmainīja uz Losandželosas "Lakers".  Pats spēlētājs šo dienu vēl atcerās ļoti labi. "Drafta dienā jau zināju, ka tikšu aizmainīts. Ir pieņemts, ka, līdz ko tu tiec draftēts, seko saruna ar tās komandas ģenerālmenedžeri, kas tevi izvēlējās," stāsta Braients.

" "Labi vien ir, ka tevi aizmainījām. Mums tu tāpat nebiji vajadzīgs!" Tie bija pirmie vārdi, kurus dzirdēju, sarunā ar "Hornets" ģenerālmenedžeri," teikto papildinot ar lamuvārdiem, atminas spēlētājs.

 Spēlētājs turpinājumā atklāj, ka jau tajā mirklī ir bijis gatavs doties uz treniņu, lai pēc iespējas ātrāk un efektīvāk atriebtos "Hornets" komandai. 

Atskatoties uz šo maiņu darījumu šodien, ir skaidrs, ka Čarlotes klubs pieļāva kļūdu, nepaturot Braientu. Tam piekrīt pat spēlētājs pret, kuru "Lakers" leģenda tika aizmainīts, Vlade Divacs.

Braients NBA aizvadīja 20 sezonas, pārstāvot tikai Losandželosas "Lakers" komandu. Karjeras gaitā spēlētājs izcēlās ar vidēji spēlē gūtiem 25 punktiem, 5,2 atlēkušajām bumbām un 4,7 piespēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu