"Elle!" Kivičs pēc konfliktiem ar Skulmi komentē savā dzīvē notiekošo (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūziķis Andris Kivičs vienmēr ir vaļsirdīgi sociālajos tīklos dalījies savās sajūtās un atklāsmēs par dažādām tēmām un savu dzīvi. Tagad, pēc pamatīgā konflikta ar viņa mīļoto sievieti Lieni Skulmi, viņš publiskojis ierakstu, kurā komentē, kas notiek viņa dzīvē. 

Atgādinām, ka pirmais strīds pārim notika ceturtdien, 19. septembrī, izklaides centrā "Bowlero", pēc kura Skulmei uz pieres tika uzliktas septiņas šuves. Kivičs sarunā ar TVNET apstiprināja strīdu, tomēr noliedza, ka mīļoto būtu fiziski ietekmējis.

No Kiviča publicētā ieraksta sociālajos tīklos noprotams, ka mīlnieki sastrīdējušies atkārtoti - piektdien, 20. septembrī, - pie Latvijas Nacionālā teātra. 

Pēc notikušā Skulme esot aizbēgusi uz klosteri Liepājā, liecina Kiviča nu jau izdzēsts ieraksts sociālajos tīklos. Tajā mūziķis lūdza sabiedrības palīdzību viņu nogādāt Liepājā, jo "viņš vairs nebija braucējs".

Lai gan neilgi pēc tā publicēšanas ieraksts tika dzēsts,

sociālajos tīklos Kivičs tās pašas dienas vakarā publiskoja ierakstu, kas varētu raksturot viņa tā brīža sajūtas: "Elle" - kodolīgs bija mūziķis, liekot domāt, ka pāra starpā ķildas joprojām nav atrisinātas.

"Apollo" rīcībā ir informācija, ka Liene Skulme nav bijusi aktīva sociālajos tīklos kopš piektdienas pulksten 15:00.

Šāds ieraksts nekavējoties izpelnījās arī cilvēku interesi, daudziem vaicājot, vai Kivičam ir izdevies no klostera atgūt Lieni, savukārt citiem jautājot, vai pārīša pēdējā laika publicitāte nav vien Kiviča šova otrās daļas filmēšana.

Iepriekšējā ierakstā Kivičs ziņoja, ka viņa dzīvē notiekot kaut kas tāds, ko neviens pat nevar iedomāties. 

Pāris uzsāka attiecības pērnā gada novembrī. Pēc tam Kivičs vairākkārt uzsvēris, ka Skulme ir viņa "mūža mīlestība" un "Dieva dāvana".

Foto: Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu