Medijs: Rīgas "Dinamo" piesaista jaunu vārtsargu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andrejs Makarovs
Andrejs Makarovs Foto: "Buran" kluba mājas lapa

Rīgas "Dinamo" šajā sezonā vēl nav izdevies uzvarēt nevienu izbraukuma spēli, kā arī statistika liecina, ka rīdziniekiem ir sliktākā aizsardzība līgā ar desmit spēlēs zaudētiem 37 vārtiem. "Dinamo" menedžments ir veicis pirmās darbības, lai uzlabotu situāciju, jo ir panākta vienošanās ar  vārtsargu Andreju Makarovu, vēsta krievu medijs.

Jaunais "Dinamo" vārtsargs šosezon spēles ir aizvadījis VHL kluba Voroņežas "Buran" rindās, kur līdz šim vidēji spēlē ir zaudējis 2,51 vārtus, kā arī atvairījis 91,7% pretinieku metienu.

Makarovs savā karjerā aizvadījis arī 50 spēles KHL regulārajā čempionātā un piecus mačus Gagarina kausa izcīņā. Viņš iepriekš ir pārstāvējis KHL klubus Ņižņekamskas "Ņeftehimik", Jekaterinburgas "Avtomobilist" un Pekinas "Kuņluņ Red Star".

2014./2015. gada sezonā Makarovs aizvadīja vienu spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārstāvot Bufalo "Sabres" komandu. Tolaik komandas galvenais treneris bija Teds Nolans, kurš vadījis arī Latvijas hokeja izlasi.

Rīgas "Dinamo" vārtus šosezon sargājuši divi hokejisti - Kristers Gudļevskis un krievs Maksims Tretjaks. Abi spēlētājiem statistika nav glaimojoša- vidēji spēlē zaudēti vairāk kā trīs vērti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu