Video: Piedzēries viesstrādnieks ienāk svešā dzīvoklī un pārbiedē 10 gadus vecu meiteni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Festivāls "Virzskaņa" (Pašvaldības policija)
Festivāls "Virzskaņa" (Pašvaldības policija) Foto: Reinis Doršs

Kādas darbadienas pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēmuši ziņu, ka kādas daudzdzīvokļu ēkas dzīvoklī iekļuvis svešs vīrietis, kurš pārbiedējis tur esošo 10 gadus veco meiteni. Likumsargi uz karstām pēdām ieradās notikuma vietā, kur aizturēja vainīgo, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Izdzirdot zvanu pie durvīm, meitene nodomājusi, ka mājās atgriežas māte un atslēgusi durvis. Taču svešais vīrietis ienācis dzīvoklī, sācis staigāt pa istabām, it kā nekas nebūtu noticis.

Pārbiedētā meitene izmukusi kāpņutelpā un zvanījusi mammai, kura savukārt traukusies mājās un par notikušo informējusi policiju.

Pēc mirkļa notikuma vietā ieradās policija. Vīrietis aizturēts, un tika noskaidrots, ka viņš kājās bija uzvilcis apavus, kurus paņēmis turpat dzīvoklī, tāpat vīrietis bija nozadzis trīs mugursomas un meitenes telefonu.

Vīrietis vairākkārt atkārtoja, ka ir no Kijevas, taču viņam līdzi nebija ne uzturēšanās atļaujas, ne citu dokumentu. Uz notikuma vietu tika izsaukti arī Valsts policijas darbinieki.

Vīrietis nogādāts iecirknī, kur likumsargi deva viņam iespēju kaut mazliet atskurbt. Tika noskaidrots, ka aizturētais ir viesstrādnieks no Ukrainas. Dzīvoklī viņš ielauzies, jo krietni pāršāvis pār strīpu, lietojot alkoholu, un domājis, ka ieradies mājoklī, kuru līdz šim pats īrējis un no kura nu jāizvācas. 

Neskatoties uz vīrieša motīviem, par notikušo ir ierosināts kriminālprocess, un šobrīd turpinās izmeklēšana, un par notikušo būs jāstājas tiesas priekšā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu