Zodiaka sievietes, kurām ir risks visu dzīvi palikt vienām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī būšana attiecībās nenozīmē automātisku laimi, nevar noliegt, ka romantiskas attiecības ir liela ikkatra cilvēka dzīves sastāvdaļa. Astrologi apgalvo, ka tam, kādēļ dažas sievietes apprecas jau ļoti agri un sāk ģimenes dzīvi, kamēr citas ilgu laiku dzīvo bez romantiska partnera, skaidrojums ir meklējams zvaigznēs, vēsta portāls "Postimees".

Svari

Šīs gaumīgās un graciozās sievietes ir komunikablas un sabiedriskas. Viņas ir šarmantas un sievišķīgas, turklāt izceļas ar īpaši asu prātu. Varētu šķist, ka dāmai, kura ir apveltīta ar šādu personību, noteikti netrūkst pretējā dzimuma pārstāvju uzmanības. Tiesa, ir kāda problēmu - Svaru zīmē dzimušās ir ļoti neizlēmīgas, tādēļ viņu izveidotās attiecības ir pakļautas nemitīgām svārstībām. Šīs Zodiaka zīmes pārstāves tāpat arī bieži vien pašas nezina, ko vēlas no sava partnera, kas, protams, vairo slodzi un var novest pie biežas attiecību pārtraukšanas.

Vērsis

Pār Vērša zvaigznājā dzimušajām valda skaistuma un mīlestības planēta Venēra, tādēļ šīs Zodiaka zīmes pārstāves nereti tiek uzskatītas par sievišķības etalonu. Viņas ļoti augstu vērtē uzticību un nekad nepieļauj domu par krāpšanu. Tiesa, šī rakstura īpašība mēdz izpausties arī slimīgā intensitātē un šīs dāmas mēdz kļūt pārlieku greizsirdīgas.

Šo sieviešu mīlas dzīves nedienas pārsvarā ir saistītas ar viņu neveiksmīgajiem partnera izvēles paradumiem. Lai arī šīs dāmas noteikti piesaista harizmātiskie un košie Lauvas un Ūdensvīri, viņi reti kad ir apmierināti ar rāmo un lēno Vērša zīmes sievietes dzīves ritmu. Šīm sievietēm būtu vērts apsvērt attiecības ar ģimeniskās Vēža zīmes pārstāvjiem - viņi arī augstu vērtē uzticību un mājas pavardu.

Ūdensvīrs

Košās un atraktīvās Ūdensvīra zīmes pārstāves reti kad var sūdzēties par kavalieru trūkumu, taču, neskatoties uz to, viņu dzīvēs attiecības bieži vien beidzas nemaz lāga nesākušās. Tam pie vainas ir šo dāmu bieži vien nereālistiskās vēlmes pret savu partneri. Šīs sievietes var visu dzīvi gaidīt savu "princi", neredzot, ka apkārt ir vīrieši, kas ir gatavi pieņemt viņu sarežģīto un ekstravaganto personību.

Astrologi zem šī zvaigznāja dzimušajām iesaka apsvērt sapņainos, taču inteliģentos un visu skaisto mīlošos Zivs zīmes pārstāvjus - pavisam iespējams, ka šajā savienībā var rasties harmoniska un skaista mīlestība visas dzīves garumā.

Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušās sievietes ir spēcīgas un netaisās to slēpt, līdz ar ko viņas bieži vien var nobiedēt vīriešus ar savu stingro raksturu. Šīs sievietes patiesībā ir ļoti jūtīgas un neļauj savā dzīvē ienākt vīriešiem, kas viņu varētu sāpināt. Tiesa, šīs bailes bieži vien liek viņām izturēties atsvešināti un auksti.

Šīm sievietēm nepieciešams vīrietis, kurš varētu viņai palīdzēt atvērties un būtu gatavs viņu pieņemt tādu, kāda viņa ir. Pēc astrologu domām, šai lomai izcili piemērots būs kāds no ugunīgās Strēlnieka zīmes pārstāvjiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu