Otrdienas horoskops: 22. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 22. oktobrim. 

AUNS Centies vairāk uzmanības veltīt darba kvalitātei, kļūt nesteidzīgāks, apdomīgāks. Sevišķi tas būs aktuāli, ja kārtosi ar finansēm, tieslietām saistīto! Saskarsmē ar apkārtējiem valdīs harmonija.

VĒRSIS Tavs garastāvoklis var būt svārstīgs. Šodien nevajadzētu kārtot svarīgus jautājumus, jo tavi lēmumi var vairāk balstīties uz mirkļa emocijām, nevis racionālu, labi izsvērtu pieeju.

DVĪŅI Ja gribi cerēt uz algas pielikumu, nāksies krietni vien papūlēties. Svarīgi novest uzsāktos darbus līdz galam, neatstāt lietas pusdarītas. Panākumi vairāk smaidīs pacietīgākajiem, uzcītīgākajiem Dvīņiem!

VĒZIS Šī var izrādīties auglīga diena tiem, kuri šobrīd uzsākt jauna projekta realizāciju. Tu samērā viegli gūsi priekšniecības atbalstu savām iecerēm. Arī kolēģi, no savas puses, centīsies tevi atbalstīt.

LAUVA Oma būs pacilāta, attieksme pret līdzgaitniekiem patiesi atsaucīga, pretimnākoša. Šodien droši vari iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs, pievērsties radošo ieceru īstenošanai.

JAUNAVA Lai gan pamazām darbi ies uz priekšu, pašam šķitīs, ka stāvi uz vietas vai pat savā ziņā tiec bremzēts. Pie vainas tam nebūs ārēji apstākļi, bet gan tava pārlieku paškritiskā attieksme pret sevi.

SVARI Tev izdosies gūt sadarbības partneru atbalstu savām iniciatīvām, izdosies iekarot arī viņu simpātijas. Savukārt, zināmas problēmas var sagādāt lietu materiālā puse. Diemžēl iespējami neparedzēti izdevumi.

SKORPIONS Vajadzība var mudināt tevi apgūt jaunas iemaņas, jo īpaši tas attieksies uz Skorpioniem, kuri darbojas IT jomā. Kā vienmēr, varēsi paļauties uz sev raksturīgo apņēmību un mērķtiecību.

STRĒLNIEKS Lai aiztaupītu sev neveiklus mirkļus, atturies diskutēt par jautājumiem, par kuriem neesi īsti lietas kursā, kurus nepārzini. Līdzcilvēki no tevis gaidīs nedaudz pašaizliedzīgāku, nopietnāku nostāju.

MEŽĀZIS Pārliecināsies, ka neesi nošāvis greizi, liekot savu kārti uz stabilām, pārbaudītām vērtībām. Nav izslēgts, aktualizēties nekustamā īpašuma, mantojuma jautājumi. Saskarsmē ar mīļoto centies būt maigāks.

ŪDENSVĪRS Var pastiprināties interese par vēsturi, mākslu un reliģiju saistītām lietām. Tu vēlēsies uz dzīvi paraudzīties no cita, daudz neikdienišķāka, interesantāka skatu punkta, kas faktiski, tev arī izdosies.

ZIVIS Gribēsi redzēt paveiktā darba rezultātus, saskatīt dziļāku jēgu savai rosībai. Taču necenties iegrimt pārlieku filozofiskās pārdomās, jo no tām, grūtsirdības purvs, būs burtiski viena soļa attālumā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu