Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Tūlīt pat aizvāciet rokas!" Nepiedienīga pārīša uzvedība saceļ traci lidmašīnā Krievijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kādas aviokompānijas pasažieri reisā Maskava - Vladivostoka aizturēti par kārtības traucēšanu. Pārītis, neskatoties uz apkārtējo iebildumiem, lidmašīnas salonā sākuši kaislīgi skūpstīties un veikt nepiedienīgas darbības, kas novedis pie tā, ka iejauksies stjuarte, vēsta portāls "KP".

Pārītis aizturēts par nepiedienīgu uzvedību lidmašīnas salonā. Abi iesaistītie neesot spējuši savaldīt savu kaisli, šādi sagādājot nevēlami erotisku priekšnesumu visiem lidaparāta pasažieriem.

» Stjuarte atklāti stāsta par cilvēkiem, kas pieķerti mīlējoties lidmašīnā

Krievijas mediji vēsta, ka 43 gadus vecais vīrietis un 41 gadus vecā sieviete ir bijuši alkohola reibumā. Pāris ir tik esot tik ļoti aizrautīgi nodevies mīlas priekiem, ka viņus izšķirt ir bijis iespējams tikai ar stjuartes fizisko spēku.

"Tūlīt pat iebāziet savu dzimumlocekli apakšbiksēs! Un jūs - aizvāciet savu roku no viņa locekļa!", sociālajos tīklos populārajā video pikti norāda lidojuma pavadone.

Video: Kaislīgais pāris lidojumā Maskava - Vladivostoka

Vairāki avoti vēsta, ka pieķertie mīlnieki ir iepazinušies vien pirms iekāpšanas lidaparātā Maskavā. Policija apstiprinājusi, ka pieķertais pāris nav laulāti.

» Jauns trends kāzu fotogrāfijas nozarē - laulību "orālās mīlas" bildes

Tiesībsargi pret abiem iesaistītajiem uzsākuši administratīvās lietas un viņiem draud līdz pat 15 diennaktis ilgs apcietinājums. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu