"Manuprāt, vārtu guvums bija jāskaita." Makmilans par pēdējo spēli pirms izlašu pārtraukuma (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Brendons Makmilans
Brendons Makmilans Foto: DINAMO RIGA

3. Novembra vakarā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) ietvaros Rīgas "Dinamo" Sanktpēterburgā pēcspēles metienos piedzīvoja sāpīgu zaudējumu pret vietējo "SKA". Pēc spēles ar komentāriem par spēli dalījās divu vārtu autors Brendans Makmilans, vēsta kluba mājas lapa.

Kanādiešu uzbrucējs pēc spēles norādīja, ka, viņaprāt, strīdīgā epizode pie "SKA" vārtiem tomēr bija vārtu guvums. "Esmu priecīgs, ka spējām atrast savu spēli. Izvērtās līdzvērtīga cīņa. Papildlaikā bija iespējas spēli uzvarēt, manuprāt, vārtu guvums bija jāskaita."

"Papildlaikā laikam šādi gūtus vārtus var arī neieskaitīt. Eštonam gan tika pārsista lūpa, ja jau strikti skatāmies noteikumus, tad skatāmies uz visām pusēm," turpināja kanādietis.

Video: Makmilana trešais vārtu guvums netiek ieskaitīts

Makmilans arī pieminēja, ka Sanktpēterburgā rīdziniekiem spēle allaž padodas. "Šeit mums vienmēr ir ļoti aizraujoši mači, to ir grūti izskaidrot. Iepriekšējā spēle Sočos mums neizdevās, vēlējāmies uzlabot sniegumu. Protams, arī pretinieka meistarības līmenis ietekmē sniegumu, koncentrēšanos."

"Priekšā mums būs pārtraukums. Pirmais uzdevums – savest kārtībā ķermeni, cik vien tas būs iespējams. Mēs spēlējam pašaizliedzīgi, daudz bloķējam ripas, tā spēlējot, ir neiespējami būt bez traumām," sacīja uzbrucējs.

Video: Makmilans pēc Darziņa piespēles gūst vārtus

Brendons Makmilans šosezon ir piedalījies 24 spēlēs, kuru laikā uzbrucējam ir izdevies iekrāt 17 (7+10) rezultativitātes punktus. Kanādietis ir komandas otrs rezultatīvākais spēlētājs, atpaliekot tikai no komandas kapteiņa Laura Dārziņa (7+12).

Rīgas "Dinamo" ar 25 spēlēs iekrātiem 17 punktiem ieņem pēdējo vietu visā KHL.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu