Labākā MMA cīkstone pasaulē pozē teju kaila

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Amanda Nuņesa
Amanda Nuņesa Foto: AP/Scanpix

Amanda Nuņesa šobrīd tiek uzskatīta par labāko sieviešu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoni pasaulē. Šāds uzskats cīņu sporta apskatnieku vidū nostiprinājās pēc 2018. gadā izcīnītās uzvaras pār šķietami nepieveicamo Kristiani "Kiborgu" Džustino. Nesenajā foto sesijā divu svara kategoriju čempione atrada visnotaļ pikantu veidu kā pielietot izcīnītās jostas.

Lai gan cīņu sports nav pati sievišķīgākā nodarbe, MMA atlētes bieži atrod laiku, lai pozētu dažādām foto sesijām. Bieži vien iegūtās fotogrāfijas ir visnotaļ pikantas. Pēdējā no cīkstonēm, kas nākusi klajā ar puskailiem foto ir UFC labākā cīkstone Amanda Nuņesa.

"Šī ir oficiālā fotogrāfija. Esmu puskaila, beidzot tam tiku pāri." 

Jāatzīmē, ka, pretēji cīskstones teiktajam viņas "Instagram" ierakstā, šī nav pirmā reize, kad viņa kameras priekšā ir stājusies puskaila.

Šī gada septembrī Nuņesa, būdama pilnībā kaila, pozēja "ESPN" fotogrāfiem.

Nuņesa ir vienīgā cīkstone UFC vēsturē ir vienīgā cīkstone, kurai ir izdevies vienlaicīgi turēt divu svara kategoriju čempiona jostas. Viņa savas karjeras laikā ir 18 uzvaras, piedzīvojot četrus zaudējumus. Nākošā brazīlietes cīņa ir paredzēta 15. decembrī "UFC 245" ietvaros. Cīņā pret Nīderlandes cīkstoni Žermēnu De Randamī brazīliete aizsta'vēs savu čempiones jostu svara kategorijā līdz 61,2 kilogramiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu