Grūtnieci Liebritānijā šokē viņas mazuļa žests ultrasonogrāfijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kāda sieviete no Lielbritānijas sociālajos tīklos paudusi savu pārsteigumu par to, ka katru reizi, kad viņa dodas uz ultrasonogrāfiju, viņas nedzimušais mazulis viņu un medicīnas personālu pārsteidz ar amizantu žestu, vēsta portāls "Mirror".

21 gadu vecā topošā māmiņa Džemma Hjūstone no Peislijas pilsētas Skotijā atklājusi, ka viņu šokējis tas, ka viņas mazulis savās ultrasonogrāfijas bildēs rāda izstieptu rādītājpirkstu un vidējo pirkstu.

Foto: Jemma Houston/Facebook

Šim žestam Lielbritānijā ir līdzīga nozīme, kā bēdīgi slavenajam izstieptam vidējam pirkstam. Topošā māmiņa izteikusies, ka viņai šī sakritība šķiet patiesi smieklīga un ka viņa šīs fotogrāfijas noteikti nākotnē parādīs savai meitai.

» "Viņš bija tik liels kā "cukurpaciņa"." NMPD dalās ar stāstu par dzemdību pieņemšanu rudens naktī šosejas malā

Grūtniece tāpat pieņēmusi, ka viņas meita būs izteikta spītniece, jo viņa ne par ko neļaujas tikt vienkārši "nofotografēta". Džemma esot veikusi jau četras ultrasonogrāfijas, taču viņas meita vienkārši "atsakoties" nogulties tā, lai varētu iegūt normālu attēlu. Hjūstone minējusi, ka viņas meita noteikti līdzināsies viņai raksturā un izaugs par īstu dīvu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu