Karlsonam punkts jau septīto spēli pēc kārtas; "Capitals" svin uzvaru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vašingtonas "Capitals" hokejisti
Vašingtonas "Capitals" hokejisti Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizsargs Džons Karlsons pirmdien jau septīto spēli pēc kārtas nopelnīja vismaz vienu rezultativitātes punktu, kamēr viņa pārstāvētā komanda Vašingtonas "Capitals" svinēja uzvaru.

"Capitals" mājās ar rezultātu 5:2 (1:0, 2:0, 2:2) uzvarēja Anaheimas "Ducks".

Ar divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju rindās izcēlās Karlsons, bet vēl desmit spēlētāji nopelnīja vienu rezultativitātes punktu. Tostarp bija arī Aleksandrs Ovečkins, kurš šosezon guvis jau 15 vārtus.

Vašingtonas komanda rezultātu atklāja jau spēles pirmajā minūtē, kad precīzs bija Ričards Paniks, bet līdz trešā perioda sestajai minūtei mājiniekiem izdevās iegūt jau krietni lielāku pārsvaru (4:0). Mača 14.minūtē Sems Stīls guva pirmos Anaheimas komandas vārtus, taču Toma Vilsona precīzais metiens minūti līdz finālsvilpei panāca 5:2.

Video: "Capitals" - "Ducks" spēles spilgtākie momenti

Otrā pirmdienas spēlē Arizonas "Coyotes" mājās ar 3:0 (2:0, 1:0, 0:0) uzvarēja Losandželosas "Kings", kas iepriekš bija uzvarējusi trīs spēles pēc kārtas. Pa divām rezultatīvām piespēlēm iekrāja Niks Šmalcs un Kristiāns Dvoraks.

Otrdien laukumā dosies visas trīs latviešu pārstāvētās vienības. Bufalo "Sabres" tiksies ar Minesotas "Wild", Kolumbusas "Blue Jackets" uzņems Monreālas "Canadiens", bet Pitsburgas "Penguins" spēkosies ar Ņujorkas "Islanders".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu