Sliktākā organizācija NBA? Spēlētājs izvēlējās beigt karjeru nevis spēlēt pie "Knicks"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ričards Džefersons
Ričards Džefersons Foto: AFP / Scanpix

Ričards Džefersons tagad ir izveidojis veiksmīgu karjeru kā basketbola analītiķis ASV sporta medijā ESPN. Bet vēl 2017./2018. gada sezonā viņš bija aktīvs Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs, kurš savai karjerai punktu lika visnotaļ amizanta iemesla dēļ.

Ņujorkas "Knicks" šobrīd ir dziļā "bedrē". Vasarā klubs saviem faniem solīja līgas vislielākās zvaigznes, bet nespēja parakstīt nevienu no tām. Vēl pavisam nesen kluba vadība pēc apkaunojoša zaudējuma "Cavaliers" vienībai nolēma publiski atvainoties faniem.

Tagad papildus jau tā smagajai sezonai, pazemojošus izteikumus "Knicks" virzienā ir veltījis arī bijušais spēlētājs Ričards Džefersons.

"Es atteicos spēlēt pie "Knicks". Maniem bijušajiem komandasbiedriem Džeisonam Kidam un Kenjonam Martinam bija vienalga. Viņi tur spēlēja. Es biju vienīgais, kurš nodomāja - "Knicks"? Nē, tad jau es labāk beidzu karjeru. Viņi bija vienīgie, kas man piedāvāja darbu. Tāpēc arī nolēmu beigt spēlēt," sarunā ar "Yes Broadcasting" izteicās Džefersons.

Lieki teikt, ka "Knicks" uzskatīja par vajadzīgu reaģēt uz šādu spēlētāja izteikumu, ievietojot savā "Twitter" kontā ierakstu ar apgalvojumu, ka klubs Džefersonam līgumu nebija piedāvājis.

Šāda kluba reakcija izsauca vēl plašāku sociālo tīklu lietotāju kritiku.

Kāds fans rakstīja, ka "Jaunā PR cilvēka nolīgšana ir labākais "Knicks" pēdējā laika darījums," kamēr cits līdzjutējs uzskatīja, ka šo tvītu vajadzētu pacelt "grieztos":

Džefersons savā 18 gadus ilgajā karjerā vidēji spēlē izcēlās ar 12,6 punktiem un četrām atlēkušajām bumbām. 2015./2016. gada sezonā Džefersons, būdams svarīga "Cavaliers" soliņa sastāvdaļa, izcīnīja NBA čempiona titulu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu