Gatavojies karuselim! Pāvels Globa atklāj Zodiaka pārstāvjus, kurus decembrī gaida kardinālas pārmaiņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa.
Pāvels Globa. Foto: Ekaterina Chesnokova/RIA Novosti

Kurus no Zodiaka pārstāvjiem 2019. gada decembrī gaida dažādi likteņa pavērsieni? Par to savās prognozēs runājis slavenais Krievijas astrologs Pāvels Globa.

Astrologs atklāj, ka ugunīgās Auna zīmes pārstāvji gada pēdējā mēnesī nespēs pretoties dzīves straujajam tempam un tiks pilnībā ierauti visapkārt notiekošo notikumu virpulī. Šajā laikā zem šī zvaigznāja dzimušajiem vajadzētu meklēt jaunas iespējas un būt atvērtākiem pret līdzcilvēkiem - iespējama jaunu un auglīga sadarbība.

Gada izskaņa diezgan dinamiska izvērtīsies arī Dvīņu zīmes pārstāvjiem - Globa atklāj, ka decembrī šos cilvēkus gaida intensīvs darbs, taču dzīvē ieplūdīs arī jaunas vēsmas un cilvēki. Svarīgākais būs neapjukt visā notiekošajā un trenēt savu spēju darīt vairākas lietas vienlaicīgi.

Pragmatisko Jaunavas zīmes pārstāvjus decembrī gaidīs veiksme vairākās dzīves sfērās - Pāvels Globa viņiem iesaka īpaši daudz uzmanības veltīt svarīgākajām lietām un pārlieku nekoncentrēties uz dažādiem sīkumiem. Šis būs ļoti ražīgs laiks lieliem darījumiem, pirkumiem un darba maiņai. Astrologs iesaka droši pievērsties sadzīves lietu kārtošanai.

Uguns stihijas pārstāvjiem, mūžīgajiem piedzīvojumu meklētājiem Strēlniekiem, drīzumā gaidāma neparedzēta finansiāla veiksme. Neskatoties uz to, zvaigžņu pazinējs Globa iesaka nerīkoties pārāk vieglprātīgi ar savu naudu - labus rezultātus var nest prātīgas investīcijas vai sen kārota pirkuma veikšana.

Gada izskaņa būs pozitīva, taču nemierīga arī Mežāža zīmes pārstāvjiem - šiem cilvēkiem būs viegli uzlabot attiecības ar biznesa partneriem un priekšniecību. Labs laiks, lai sāktu jaunus projektus, jo viss ies kā no rokas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu