Foto TOP piecas vietas Latvijā, kur doties "noķert" Ziemassvētku sajūtu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Doma laukumā iededz svētku egli
Doma laukumā iededz svētku egli Foto: Artūrs Krūmiņš

1. decembrī vairākās Latvijas pilsētās tika iedegtas Ziemassvētku eglītes. Piedāvājam apskatīt, kādas svētku noskaņas radījušas Latvijas pilsētas!

Liepājā, Rožu laukumā, Ziemassvētku egles atklāšanas pasākumā norisinājās mūzikls “skaistule un Briesmonis”, kurā piedalījās populāri Liepājas aktieri.

Savukārt Ogres pilsētas laukumā ar radošajām darbnīcām un dejām 1. decembrī tika iedegta lielā egle. Jau kopš apgājuša gada, ap Ziemassvētku laiku, pilsētu rotā daudzas lampiņas. Šogad akcentēta gaismas virzīšana augšup.

Siguldā kopā ar pilsētas un reģiona iedzīvotājiem Ziemassvētku eglīte tika atklāta laukumā pie stacijas, kur tā saglabāsies līdz mēneša beigām. Arī pati pilsēta ir krāšņi izrotāta ar lampiņām, vakaros radīt īpaši sirsnīgus svētku noskaņu. 

1. decembrī Kuldīgā tika iedegta svētku eglīte. Paralēli tam Rātslaukumā atrodami arī svētku tirdziņi, kurā piedalās ap 100 tirgotājiem.

Ventspilī Ziemasvētku eglīte tika atklāta 30. novembrī. Tā atrodas pie koncertzāles “Latvija” un ir izrotāta ar notīm.

Svētku noskaņa tika radīta arī Rīgā – Doma laukumā ir uzstādīta krāšņa eglīte, kuru ieskauj tirdziņi un izklaides bērniem.

Foto: Doma laukumā iededz svētku egli

Foto: Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu