Linda Mūrniece: Gribētu kādu līdzās, kurš man atļautu netikt galā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece grupas "Apvedceļš" 19. dzimšanas dienas svinībās
Linda Mūrniece grupas "Apvedceļš" 19. dzimšanas dienas svinībās Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Hotel Roma" vadītāja, kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos dalījās atklātās sajūtās un pārdomas par to, kā šobrīd jūtas.

Vietnē "Facebook" viņa publiskoja stāstu, kurā neslēpa, ka rakstīšanas brīdī nejūtas pārāk labi, tādēļ gribētu vienkārši aizmukt no savām problēmām un būt gluži kā princese. 

"Ir tādas dienas kā šī. Kad gribas būt princesei no pasakas. Sēdēt savā pasakā un pilnīgi neko nerisināt.

Kāpēc tieši man jābūt stiprai pat tad, kad tāda neesmu? Kāpēc man jāzina, ko darīt tad, kad citi nezina? Kāpēc problēmas pašas neatrisinās un tās nedrīkst iekrāt, lai nebūtu problēmu kaudze?

Es gribētu būt princese no pasakas. Staigāt tai kuplajā kleitā un graciozi turēt atliektu pirkstu, kad dzertu tēju no savas pasaku porcelāna krūzes.

Es.... tikmēr uzvelku zābakus bez papēža, lai paspētu izskriet visur, kur jāskrien un uz papēžu kurpēm tikai skatlogos paskatos. Uz tām sarkanajām, ko, skrienot pa dubļiem gar veikalu, katru dienu pamanu...

Es gribētu būt princese. Vislabāk tajā pasakā, kur ir tētis - karalis. Kas visu atrisina ar vienu pavēli un rokas mājienu. Es gribētu, ka kāds manā vietā pieņem tos visus lēmumus. Gribētu nevarēt tikt galā un kādu līdzās, kurš man to atļautu - netikt galā.

Gribētu neskriet, nerisināt, nelemt, neatbildēt, neuztraukties, nenogurt...

Es gribētu būt princese no pasakas. Sēdēt savā pasakā un ļaut visiem mani lutināt," rakstīja Mūrniece.

Komentāros gan daži cilvēki norādīja, ka Mūrniece ar princeses tēlu neizklausās pārāk saskanīgi, viņa pati piebilda, ka "pasapņot jau drīkst". 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu