Piedevusi? Marats Bašarovs esot atjaunojis attiecības ar bijušo sievu, kuru smagi piekāvis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pērnā gada decembrī Krievijas TV raidījumu vadītāja Marata Bašarova sieva Jeļizaveta tika nogādāta slimnīcā ar deguna lūzumu, jo vīrs pacēlis pret sievu roku. Īsi pēc tam parādījās ziņas par to, ka pāra laulība ir šķirta, tomēr nu sieviete esot atgriezusies pie bijušā vīra.

Kā ziņo Krievijas mediji, pāris salabis abu kopīgā dēla Marsela dēļ. Noskaidrots, ka abi atkal dzīvo kopā. 

"Mēs ar sievu piecus gadus dzīvojām kopā neoficiāli, tad apprecējāmies un pēc pusgada izšķīrāmies. Tagad mēs turpinām dzīvot kopā neoficiāli," Bašarova teikto citēja mediji.

Vīrietis piebilda, ka viņam esot grūti šķirties ar konfliktu. Bašarovs izšķīrās no savas otrās sievas Jekaterinas pēc tam, kad sieviete publiski paziņoja, ka viņš viņu smagi piekāvis. Par to TV raidījumu vadītājs norādīja, ka bija vienkārši apprecējis nepareizo cilvēku. 

Pāra draugi atzīmē, ka Jeļizaveta piedevusi vīram rokas pacelšanu, tomēr aizliegusi viņam lietot alkoholu. 

Atgādinām, ka 44 gadus vecais Bašarovs ir pazīstams ar savu ugunīgo raksturu. Vīrietis pacēla roku pret savu bijušo sievu Jekaterinu Arkharovu, savukārt 2017. gada septembrī apprecējās jau trešo reizi. Jeļizaveta dāvāja vīrietim dēlu Marselu, radot iespaidu, ka ģimenē viss ir kārtībā, taču Jeļizaveta tika nogādāta slimnīcā ar slēgtu deguna kaula lūzumu. Pēc brāļa Fjodora teiktā, Jeļizavetu piekāvis Marats.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu