NBA apskatnieks: Viss labais Dalasas spēlē sākās ar Porziņģi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis pret Janni Adetokunpo un Krisu Midltonu
Kristaps Porziņģis pret Janni Adetokunpo un Krisu Midltonu Foto: Reuters/ScanPix

Dalasas "Mavericks" izdevās pārtraukt Milvoki "Bucks" iespaidīgo 18 spēļu uzvaru sēriju. Par redzēto Porziņģa izpildījumā atzinīgi izteicās arī leģendārais spēka uzbrucējs un "NBA Game Time" apskatnieks Kevins Makheils.

"Mavericks"  izbraukumā ar rezultātu 120:116 (36:22, 23:34, 27:20, 34:40) pārspēja vienu no līgas vadošajām komandām Milvoki "Bucks".

Spēles puslaika pārtraukumā, kā arī pēc tās uzslavas latviešu uzbrucējam veltīja leģendārais Kevins Makheils. 

"No Porziņģa pirmajā puslaikā redzēju agresivitāti. Viņš saņem bumbu un to met. Var redzēt, ka viņam vairs prātā nav dilemma "mest vai nemest?" Viņš bez minstināšanās dara visu, ko viņam būtu jādara. Porziņģa darbībās ir redzama pārliecība," puslaikā izteicās Makheils.

Arī pēc spēles, kad bija zināms uzvarētājs, ar labiem vārdiem neskopojās leģendārais spēka uzbrucējs. "Viss labais Dalasas spēlē sākās no Porziņģa. Viņš vienkārši paņēma bumbu un meta pa grozu. Nedomāju, ka Milvoki komanda spēs turēties tik cieši līdzās, jo viņiem nebija nekādu argumentu šajā mačā."

Porziņģis noslēdzošās ceturtdaļas vidū izcēlās ar diviem tāliem trīspunktu metieniem pēc kārtas.

Arī par šo epizodi Makheils kopā ar citu basketbola leģendu Grantu Hilu pasmējās par to, ka NBA ir nepieciešams ieviest četru punktu metiena līniju. 

"Ja tu met no raga ("Bucks" logo) tad par to pienākas četri punkti," jokoja Makheils.

Porziņģis šosezon vidēji spēlē izcēlies ar 17,2 punktiem, deviņām bumbām zem groziem, kā arī diviem bloķētiem metieniem.

"Bucks"18 uzvaru sērija bija garākā kluba vēsturē kopš 1970./71. gada sezonas, kad Milvoki komanda vienīgo reizi triumfēja NBA čempionātā.

"Mavericks" vienība ar 18 uzvarām un 8 neveiksmēm ieņem 3. vietu Rietumu konferencē.

Savukārt "Bucks" ar bilanci 24-4 ir Austrumu konferences līdervienība. Milvoki savā laukumā 15 mačos šosezon piedzīvojusi tikai 2 zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu