"Vai varu ar tevi mierīgi novecot?" Galkins atklāti stāsta par krāpšanu un ģimenes dzīvi (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Slavenais krievu humorists un skatuves mākslinieks Maksims Galkins intervijā atklājis detaļas par to, kā raugās uz savu ģimenes dzīvi un 27 gadus vecāko sievu, dziedātāju Allu Pugačovu, vēsta portāls "KP".

Maksims Galkins intervijā ar žurnālisti Irinu Šihmanu atklājis detaļas par kopdzīvi ar Pugačovu, kā arī stāstījis par abu lēmumu pirms sešiem gadiem kļūt par vecākiem. Humorists atklāj, ka tā ir bijusi viņa sievas iniciatīva.

"Mēs par ģimenes uzsākšanu sākām runāt pēc kāzām. Viņa pirms 11 gadiem bija iesaldējusi olšūnas. Es uzreiz atbalstīju šo ideju," stāstījis Galkins.

Estrādes mākslinieku pāris izmantojuši surogātmātes pakalpojumus. Galkins atklājis, ka viņi nav pazinuši apaugļošanas speciālistu ieteikto sievieti un viņa nav zinājusi, kam tieši iznēsā bērnu.

Vēl komiķis atklājis, ka pirms laulībām Pugačovai apsolījis, ka nekad viņu nekrāps.

"Alla jautāja - vai varu ar tevi mierīgi novecot? Es atbildēju, ka jā. Solīju, ka nekad viņu nekrāpšu un nemainīšu savu attieksmi pret mūsu ģimeni. Viņa var par to neuztraukties," šovā "Parunāsim?" stāstījis Pugačovas vīrs.

Viņš tāpat stāstījis, ka ikdienā neizjūt vecuma atšķirību starp sevi un primadonnu. 

"Kad sākām satikties, es dvēselē biju pensionārs, savukārt viņa bija gaisīga un viegli pieņēma lēmumus. Vienīgais - vecuma starpība uzliek divkāršu atbildību par mūsu bērniem," atzinis Maksims Galkins.

Mākslinieks stāsta, ka viņa sieva ir ļoti atbildīga māte, kas ikdienā māca vīram to, kā uzvesties bērnu priekšā.

Galkins minējis, ka "esmu krietni impulsīvāks nekā Alla, lai arī tā sākotnēji varētu arī nešķist. Ja ne viņa, es jau pāris reizes būtu "uzbrēcis" bērniem. Viņi nezina, kas ir paaugstināts tonis un nav piedzīvojuši "attiecību kārtošanu". Ticu, ka tieši tādēļ viņi ir tik jautri un laimīgi".

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu