Porziņģis atklāj, kad plāno atgriezties laukumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir atklājis, ka laukumā viņš, iespējams, būs gatavs atgriezties jau nākošajā "Mavericks" spēlē.

Porziņģis 2020. gadā vēl nav aizvadījis nevienu spēli, jo vecgada vakarā, pirms mača pret Oklahomsitijas "Thunder" sajuta sāpes labajā ceļgalā un laukumā nav atgriezies kopš tās dienas. Papildus problēmām ar celi, aizvadītās nedēļas beigās latviešu spēlētājs arī saaukstējās.

Aizvadītās nedēļas beigās komandas galvenais treneris Riks Kārlails spekulēja, ka latvietis varētu piedalīties vienā no spēlēm pret "Warriors" vai "Kings".

Mačā pret Goldensteitas vienību Porziņģis nepiedalijās. Taču pēc spēles Porziņģim tika vaicāts par iespējamo atgriešanās datumu, uz ko latvietis atbildēja optimistiski. "Mans mērķis ir atgriezties laukumā pēc iespējas ātrāk. Ceru, ka varēšu piedalīties spēlē pret "Kings"."

"Mavericks" Porziņģa prombūtnē ir aizvadījusi astoņas spēles, no kurām uzvaru izcīnīt ir izdevies četrās.

Liepājā dzimušais basketbolists šosezon vidēji laukumā pavada 31,2 minūtes, kuru laikā caurmērā izceļas ar 17,3 gūtiem punktiem, 9,4 atlēkušajām bumbām, 1,5 rezultatīvām piespēlēm, kā arī 2,1 bloķētu metienu.

Dalasas klubs ar 25 panākumiem 40 spēlēs ieņem sesto vietu Rietumu konferencē. "Mavericks" no priekšā esošās "Rockets" vienības atpaliek par divām uzvarām. Tikpat panākumu dalasiešus šķir arī no septītajā vietā esošās Oklahomsitijas "Thunder".

"Mavericks" izbraukuma maču pret Sakramento "Kings" aizvadīs naktī uz ceturtdienu. Spēles sākums ir plkst. 5 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu