Vīrietis ASV lūdz tiesnesim atļauju iesaistīties zobenu kaujā ar bijušo sievu un viņas advokātu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zobenu cīņa. Ilustratīvs attēls.
Zobenu cīņa. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Kāds Amerikas Savienoto Valstu (ASV) Kanzasas štata iedzīvotājs lūdzis Aiovas štata tiesnesim Kreigam Dresmeieram atļaut iesaistīties zobenu cīņā bijušo sievu un viņas advokātu, lai viņš varētu "izplēst viņu dvēseles" no ķermeņiem, vēsta aģentūra AP.

40 gadus vecais Deivids Ostroms 3. janvāra tiesas sēdē izteicies, ka viņa bijusī sieva Bridžeta Ostroma un viņas advokāts Metjū Hadsons ir viņu "iznīcinājuši". Ostromi risina jautājums par bērnu aizbildniecības tiesībām un apmeklējuma laikiem, kā arī par īpašuma nodokļu maksājumiem.

Tiesnesim ir iespēja ļaut abām pusēm "atrisināt nesaskaņas kaujas laukā," sacīja Ostroms, piebilzdams, ka prāvas izšķiršana cīņā nav tieši aizliegta vai ierobežota ASV.

Ostroms tiesnesim arī lūdzis 12 nedēļu ilgu laiku, lai viņš spētu sagādāt Japāņu samuraju zobenus.

"Es domāju, ka ar savu absurdumu esmu sasniedzis Hadsona kunga absurdumu," vīrietis pastāstījis "The Des Moines Register". Viņš arī piebilda, ka sievas advokāts var cīnīties kā viņas pārstāvis.

Hadsons savā atbildē apgalvoja, ka zobenu duelis var beigties ar nāvi un "šādas sekas, visticamāk, ir svarīgāki par īpašuma nodokļu un aizbildniecības jautājumiem". Advokāts lūdza tiesnesi noraidīt Ostroma lūgumu saistībā ar zobenu kauju.

Dresmeiers savā paziņojumā atklāja, ka tuvākajā laikā Ostromu problēmas netiks atrisinātas, balstoties uz abu pušu sniegtajām atbildēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu