Zināma jauna informācija par bīstamo ugunsgrēku daudzdzīvokļu namā Imantā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD. Ilustratīvs attēls.
VUGD. Ilustratīvs attēls. Foto: Una Kupruka/LETA

Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkā Rīgā, kā dēļ tika izglābti 10 cilvēki un evakuēti vēl 20, pamatīgi izpostīti divi dzīvokļi, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Kā vēsta raidījums, nelaime sākusies ap plkst. 14, kad nama iedzīvotāji sajutuši deguma smaku. Noskaidrojuši, no kurienes tā rodas, ļaudis zvanījuši glābējiem.

Uz klauvējieniem neviens neesot atbildējis, tikmēr no ārpuses bija redzams, ka dzīvoklī ugunsgrēks deg ar atklātu liesmu.

Cenšoties glābt iespējamos dzīvokļa iemītniekus, glābēji izmantoja auto pacēlāju, tikmēr cita ekipāža evakuēja iedzīvotājus no blakus dzīvokļiem. Tieši gaiteņos strādājošie ugunsdzēsēji pirmie iekļuvuši dzīvoklī un izglābuši vīrieti, vēsta raidījums. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Kā "Degpunktā" pastāstīja kaimiņiene, cietušais vīrietis esot dzīvojis viens pats.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka sestdien, 18. janvārī, degošas daudzstāvu dzīvojamās ēkas izglābti desmit cilvēki, no kuriem viens cietis, un vēl 20 cilvēki evakuēti.

Izsaukumu uz ugunsgrēku Imantā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma plkst. 15.54. Kādā no daudzstāvu dzīvojamās mājas dzīvokļiem ar atklātu liesmu dega istaba 15 kvadrātmetru platībā. Plkst. 16.26 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu