"Es nezinu, kā samaksāšu drošības naudu." Sieviete ASV aizturēta aizdomās par savu bērnu slepkavību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Reičela Anrī
Reičela Anrī Foto: Reuters/ScanPix

Arizonas štata pilsētā Fīniksā, ASV, otrdien, 21. janvārī, kāda sieviete apcietināta aizdomās par savu trīs bērnu slepkavību, ziņo raidsabiedrība CNN.

Pirmdienas vakarā policija viņu mājās atradusi Reičelas Anrī trīs bērnu līķus. Mirušie ir trīs gadus vecs zēns, divus gadus veca meitene un meitene, kura vēl bija zīdainis. 22 gadus vecā sieviete tiek turēta aizdomās par trīs slepkavībām ar iepriekšēju nodomu.

Likumsargu pārstāve Mersedesa Fortūna pastāstīja, ka pagaidām nav skaidrības par to, kā bērni nomiruši, jo nav redzamas ārejās traumu pazīmes. Tāpat sieviete pati atzinusies, ka nodarījusi pāri saviem bērniem.

Kad policija ieradusies nozieguma vietā, mājā atradušies arī aizdomās turamās vīrs un vēl viens radinieks. Zvans policijai tika veikts no mājas, kurā tika atrasti mirušie bērni, taču joprojām nav skaidrs, kurš bija zvanītājs.

Pirmajā tiesas sēdē, kas notika otrdienas vakarā, tiesnesis nolēma paturēt aizdomās turamo sievieti apcietinājumā pret trīs miljonu ASV dolāru lielu drošības naudu. Tāpat Anrī tika piešķirts valsts advokāts.

"Es nezinu, kā es spēšu sakrāt naudu. Man nav ne darba, ne kā cita," sieviete tiesas sēdē pauda bažas par noteiktās drošības naudas apmēru.

Nākamā tiesas sēde paredzēta 28. janvārī, nākamajā otrdienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu