Pusaudzes ASV piekauj sievieti, kas ieradusies skolā, lai iestātos pret savas meitas apcelšanu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Otrdien, 21. janvārī, Marija Himineza no Kalifornijas štata ASV kopā ar dzīvebiedru un meitu bija ieradušies skolā, lai ar administrāciju aprunātos par mācību vidē sastopamo apcelšanu. Līdz sarunai ar skolotājiem ģimene netika, jo viņiem pie skolas nācies piedzīvot uzbrukumu, vēsta "ABC News" Čikāgas kanāls.

Sievieti esot aplenkušas vairākas meitenes, kuras iepriekš ir izrādījušas agresiju pret viņas meitu un sākušas uzbrukumu, kā rezultātā Marijai tika salauzts deguns, uzsista zila acs, kā arī veikti vairāki maznozīmīgi ievainojumi. Sieviete bija ieradusies skolā kopā ar savu meitu un partneri.

"Meitenes sāka klaigāt, ka ir gatavas kauties un izaicināja mūs rīkoties pirmajiem. Viena no meitenēm bija neticami nikna, viņa sagrāba mani aiz matiem un vilka pa zemi," atminējusies Himineza.

Uzbrucējas esot situšas un spērušas sievietei, līdz visbeidzot nogāzušas viņu zemē un sākušas kāpt viņai virsū. Konfliktu atrisinājis sievietes partneris, kurš atturējis meitenes no tālākas vardarbības.

"Es tikai gribēju aprunāties ar direktoru. Nekad nebūtu iedomājusies, ka bērns var skolā sākt sist pieaugušo, man likās, ka tā ir droša vide," stāstījusi cietusī.

Sieviete, kura vien pirms četriem mēnešiem dzemdēja savu jaunāko bērnu, cietusi no smagiem savainojumiem un bijusi spiesta divas dienas pavadīt slimnīcā. Viegli miesas bojājumi nodarīti arī Marijas meitai.

Uz notikuma vietu izsaukta policija un viena no meitenēm saņēmusi apsūdzību par smagu ķermeņa bojājumu izraisīšanu. Cietusī Marija pavēstījusi, ka apsver domu mainīt meitas skolu un vērsties pret agresorēm tiesā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu