Ceturtdienas horoskops: 30. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 30. janvārim.

AUNS Būsi straujš. Lai saglabātu stabilas attiecības ar līdzcilvēkiem, vēlams būt taktiskākam un diplomātiskākam. Kāds Auna zīmes pārstāvis var nolemt pievērsties labdarībai, dodot savu naudu cēliem mērķiem.

VĒRSIS Būtiski ieturēt nelokāmu nostāju. Ja arī izej uz kompromisa variantu, tad kārtīgi apsver, vai tas tev patiesi ir izdevīgi. Mīļotā cilvēka ekscentriskie gājieni var izraisīt tevī greizsirdības uzplaiksnījumus.

DVĪŅI Piemērota diena nopietnu jautājumu risināšanai, ja vien būsi atklāts, godīgs. Attiecībās ar mīļoto izvairies no sarežģītu jautājumu risināšanas, labāk veicini kopdzīvē romantisku noskaņu.

VĒZIS Daži piedzīvos krasas garastāvokļa maiņas. Darba jautājumos centies nebūt virspusējs, vairāk iedziļinies lietas patiesajā būtībā. Esi piesardzīgāks, veicot lielākus pirkumus, kāds var mēģināt tevi apkrāpt.

LAUVA Finansiālajās lietās var valdīt neliels haoss, taču līdz dienas otrajai pusei dažām Lauvām izdosies situāciju līdzsvarot! Gados jaunākie aizrausies ar tehniskām lietām, labos auto vai cītīgi darbosies ar datoru.

JAUNAVA Labvēlīgs laiks jaunu kontaktu dibināšanai. Būtu vēlams pievērst lielāku vērību savai veselībai, it sevišķi nervu sistēmai. Esi uzmanīgāks, rīkojoties ar asiem metāliskiem priekšmetiem.

SVARI Ja būsi pietiekami apdomīgs un uzķersi vajadzīgo mirkli, vari nostabilizēt savas finansiālās lietas. Runājot ar priekšniecību, esi uzmanīgs, neizpļāpā to, kam vajadzētu palikt tikai tevis un kolēģu starpā!

SKORPIONS Dienas panākumi lielā mērā būs atkarīgi no mirkļa labvēlības, dažādām nejaušībām. Konkurenti var mēģināt iedragāt tavu profesionālo reputāciju. Uz karstām pēdām nevajadzētu reaģēt pretī!

STRĒLNIEKS Liela nozīme būs spējai likt lietā esošo informāciju, rast kopsakarības un pieņemt patstāvīgus lēmumus. Ja esi nolēmis iegādāties ko lielu, tad labāk atliec iepirkšanos uz citu dienu!

MEŽĀZIS Pārņems liels gandarījums par padarīto, un šis emocionālais pacēlums dos stimulu tālākajiem darbiem. Labs laiks Mežāžiem, kuri atrodas vadošajos posteņos. Vakaru velti ģimenes vajadzībām.

ŪDENSVĪRS Dzīvosi pats savā pasaulē, spēlēsi pēc saviem noteikumiem. Būsi pilns oriģinālu ideju un sapņu, kā arī nemierā ar sabiedrībā pastāvošajām normām un asi tās kritizēsi.

ZIVIS Tām Zivīm, kuras strādā atbildīgos amatos, nāksies pasvīst, lai sekmīgi tiktu galā ar uzstādītajiem mērķiem. Savā rīcībā atturies no agresīvām metodēm, jo tās var veicināt vēl niknāku pretreakciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu