Neveiksmīgs incidents lidmašīnā iedvesmojis sievieti zaudēt 76 kilogramus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lielbritānijā dzīvojošā Kelsijas Bonasa esot vairākkārtīgi centusies atbrīvoties no liekā svara ar dažādu diētu palīdzību, taču tas nav novedis pie vēlamajiem rezulātiem. Par "grūdienu" patiesi mainīt savu dzīvi kļuvis kāds nepatīkams starpgadījums lidmašīnā, vēsta portāls "Daily Mail".

32 gadus vecā sieviete no Ontario štata ASV atklājusi, ka patiesi nopietni aizdomāties par savas veselības stāvokli viņai licis incidents, kad viņa esot bijusi spiesta "pazemoties stjuartu un citu pasažieru priekšā, lūdzot drošības jostas pagarinātāju". Sieviete atklāj, ka jutusies tik nepatīkami par savu lūgumu, ka gūtās emocijas ir palīdzējušas pieņemt vairākus grūtus lēmumus.

Bonasa stāsta, ka pieņemties svarā sākusi pēc tam, kad apprecējusies un pārvākusies dzīvot uz Lielbritāniju. Tieši šajā valstī sieviete sākusi aizrauties ar neveselīgu pārtiku un sākusi uzņemt līdz pat četriem tūkstošiem kaloriju sienā - brokastīs viņa appēdusi divas "McDonalds" kūciņas, pusdienās - pāris burgerus, savukārt našķojusies ar eļļā vārītiem vistas gaļas "nagetiem". Pārius gadu laikā sievietes svars sasniedzis 136 kilogramus.

Sievietei izdevies samazināt svaru līdz 60 kilogramiem pēc kuņģa tilpuma samazināšanas operācijas un pilnīgas atteikšanās no burgeriem.

"Operācija būtībā tevi nemaina - tas ir tikai līdzeklis, kas palīdz novērst recidīvus. Nevar notievēt pāris dienu laikā, tas pieprasa pareizo lēmumu pieņemšanu ikdienā," stāstījusi Kelsija.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu