Video Jaunietis Rīgā alkohola reibumā vada mašīnu bez derīgām tiesībām un tehniskās apskates (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Šonedēļ Rīgas pašvaldības policijas darbinieki centās apturēt kādu aizdomīgu "Audi" transportlīdzekli. Kā vēlāk atklājās, vīrietis bija vadījis mašīnu bez derīgām autovadītāja tiesībām un tehniskās apskates, ziņo raidījums "Degpunktā".

Policija aizdomīgo tranportlīdzekli jau bija ievērojusi iepriekš. Tā vietā, lai uzklausītu likumsargu pavēli apstāties, jaunietis turpināja ceļu.

Video: "Degpunktā" sižets

"Vadītājs, nepalielinot ātrumu, turpināja braukt ar aptuveni 40 km/h lielu ātrumu un nogriezās citā pagalmā. Atkārtoti tika dots rīkojums transportlīdzeklim apstāties. Vadītājs apstājās, izkāpa no transportlīdzekļa un metās bēgt," raidījumam "Degpunktā" pastāstīja RPP Kurzemes pārvaldes vecākais inspektors Valdis Kigitovičs.

Pašvaldības policisti metās jaunietim pakaļ un izrādījās veiklāki, ātri vien panākot transportlīdzekļa vadītāju. 

"Viņam tika uzlikti rokudzelži un jau aizturēšanas brīdī bija jūtama alkohola smaka vīrieša izelpā. Pārrunu laikā viņš pats atzina, ka lietojis alkoholu neilgi pirms braukšanas. Pārbaudot vadītāja personas datus, tika konstatēts, ka viņam nav derīga vadītāja apliecība. Pārbaudot mašīnas datus, atklājās, ka transportlīdzeklim nav izieta tehniskā apskate," norādīja Kigitovičs.

Par šādiem pārkāpumiem pret 21 gadu veco vīrieti tiks ierosināta krimināllieta. Papildus nepatikšanām un izdevumiem, jaunietim turpmākos dažus gadus būs liegta iespēja iegūt autovadītāja apliecību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu