Trešdienas horoskops: 5. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 5. februārim.

AUNS Rīkojies saskaņā ar savu iekšējo balsi, intuīciju. Nav ieteicams klausīties apkārtējo cilvēku viedokļos, tie šoreiz var izrādīties maldīgi. Laba diena dzīvesvietas labiekārtošanai, interjera atsvaidzināšanai.

VĒRSIS Lai arī cik vezums būtu smags, Vērsis nebūs tas, kurš pametīs lietu pusratā. Vienīgi lūko, lai no tā neciestu tava nervu sistēma! Vakarā ieteicams atgūt spēkus ģimenes lokā.

DVĪŅI Ja ļausi vaļu izklaidībai vai sasteigtai rīcībai, var ciest tava profesionālā reputācija. Par katru cenu centies saglabāt mieru un, pats galvenais, pacietību, tad lietas ievirzīsies tev vēlamā gultnē.

VĒZIS Veiksies Vēžiem, kuri saistīti ar mākslu, radošo dzīves pusi. Var pavīdēt lieliskas iespējas papildus nopelnīt. Pēcpusdienā tevi var pārņemt filozofiskas pārdomas par dzīves jēgu, tās saturu.

LAUVA Šodien jo īpaši izpaudīsies tavs ugunīgais raksturs. Un tie, kas raustīs dzīvnieku karali aiz ūsām, dabūs trūkties. Taču arī tev pašam derētu būt apdomīgam ar izteicieniem, sevišķi runājot ar priekšniecību!

JAUNAVA Centies realizēt uzstādītās ieceres un neapstāties pusceļā. Rūpīgi pārlasi jebkuru dokumentu, kuru paraksti! Vakarā mīļotais cilvēks vēlēsies pabūt ar tevi divvientulībā.

SVARI Ja nevari izšķirties par kādu svarīgu jautājumu, lūdz palīdzību pieredzes bagātākiem kolēģiem. Šodien pastiprināti darbosies intuīcija. Varbūt redzēsi zīmīgus sapņus!

SKORPIONS Centies atrisināt šodien aktuālos jautājumus saviem spēkiem. Labāk veiksies Skorpioniem, kuri veic individuālu darbu. Atturies no pārgalvīgas rīcības pie stūres, ievēro atļauto ātrumu.

STRĒLNIEKS Gan darbā, gan privātajā dzīvē šis būs diezgan trauksmains brīdis. Var izšķirties tavs tālākais karjeras liktenis. Daži Strēlnieki var izteikt bildinājumu vai arī paši tikt bildināti.

MEŽĀZIS Šodien droši vari ņemt vadības grožus savās rokās, sākt jaunus darbus. Veiksies lietišķu kontaktu dibināšana. Attiecībās ar ģimenes locekļiem tu manāmi tieksies pēc miera, harmonijas.

ŪDENSVĪRS Labvēlīgs laiks dažādu tehnisku jautājumu risināšanai. Prasme pareizi izmanot informāciju, var būt īstā panākumu atslēga! Tev droši varēs uzticēt izpildīt atbildīgākos pienākumus.

ZIVIS Veiksme šobrīd būs kā bumerangs. Proti, ja tā tevi ir pametusi, nevajag domāt, ka tas ir uz palikšanu. Neliec atvasītēm vilties, ja reiz esi ko solījis, tad noteikti centies turēt doto vārdu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu