Ceturtdienas horoskops: 6. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 6. februārim.

AUNS Uz nākotni ir vērts raudzīties nedaudz cerīgāk, jo tev tā nesīs ne mazums interesantu iespēju, krāšņu izaicinājumu. Varbūt tas būs daudz labāks darba piedāvājums vai paaugstinājums jau esošajā.

VĒRSIS Vēršus nepametīs sajūta, ka viņus kāds vazā aiz deguna. Šodien nav ieteicams slēgt ilgtermiņa līgumus, kā arī pieņemt svarīgus lēmumus. Ja tas ir iespējams, paņem brīvdienu un velti to tikai un vienīgi sev!

DVĪŅI Raugies uz notiekošo reāli, nelidinies iedomu mākoņos. Esi piesardzīgāks uz ielas. Nav ieteicams apmeklēt sabiedriskus pasākumus. Šobrīd tavs organisms var būt uzņēmīgāks pret visādiem baciļiem.

VĒZIS Saņemsi tieši tik, cik būsi pelnījis. Ja pēdējā laikā esi bijis aktīvs darbarūķis, vari cerēt uz labu atalgojumu. Starp citu, padomā, vai nav pienācis īstais laiks mājokļa remontam, labiekārtošanai.

LAUVA Gādā par savas dzīvesvietas drošību. Labs laiks, lai uzstādītu signalizāciju, apdrošinātu ģimenes nekustamo īpašumu. Nekļūsti par reklāmas upuri un atturies no alkohola lietošanas.

JAUNAVA Būsi diezgan viegli aizskarams, ievainojams. To var izmantot pret tevi skaudīgi noskaņoti cilvēki. Šis ir īstais laiks, lai saprastu, kurš no līdzgaitniekiem patiesi ir tavā pusē, bet kurš atrodas opozīcijā.

SVARI Būsi iejaukts dullu notikumu virpulī, kuri norimsies tikai uz vakarpusi. Nebūs nekāds brīnums, ja vakaru vēlēsies pavadīt klusumā un vienatnē. Lai atslābinātos, droši vari iebaudīt glāzi laba vīna!

SKORPIONS Droši izsaki savu viedokli, tā iegūsi daudz atbalstītāju. Kļūstot atklātākam, sāksi justies pašpārliecinātāks par sevi. Daži Skorpioni sevī var sajust rakstnieka vai gleznotāja talantu.

STRĒLNIEKS Laba diena tiem, kuri strādā lielākā kolektīvā. Veiksies organizatoriski pienākumi. Centies aktīvāk izmantot elektroniskos saziņas līdzekļus. Dienas izskaņā velti laiku mīļotajam.

MEŽĀZIS Var gadīties, ka apmaldīsies burtiski trijās priedēs. Taču ātri vien noorientēsies un tiksi uz pareizā ceļa. Pievērs lielāku uzmanību darījumu juridiskajai pusei. Attiecībās ar mīļoto iestāsies miera periods.

ŪDENSVĪRS Centies atrast izteiktākus kompromisus sarunās ar priekšniecību. Neesi tik kategorisks, risinot jebkādus lietišķus jautājumus. Aktīvāk rūpējies par saskaņu ģimenē.

ZIVIS Tev var nospīdēt kāds izdevīgs projekts! Savu mērķu īstenošanā jāatsakās no meliem, negodīgas rīcības. Pretējā gadījumā var sanākt saskarties ar kolēģu neapmierinātību, kura var izpausties asā veidā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu