Mediji: Slavena krievu vingrotāja nonākusi slimnīcā pēc pašnāvības mēģinājuma. Sportiste informāciju noliedz (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksandra Soldatova
Aleksandra Soldatova Foto: AFP / Scanpix

Slavenā krievu vingrotāja Aleksandra Soldatova mēģinājusi izdarīt pašnāvību, kā rezultātā viņa šobrīd ir nonākusi mediķu uzraudzībā, vēstīja "Ria Novosti". Tiesa, pati sportiste savā "Instagram" kontā šo informāciju ir noliegusi.

Tika ziņots, ka 21 gadu vecā vingrotāja pie mediķiem nonākusi 5. februāra vakarpusē. Sportistei konstatēti miesas bojājumi, kas norādījuši uz pašnāvības mēģinājumu.

Papildus pašas sportistes izraisītajām traumām, viņai tika konstatēta arī bulīmija. Tiesa, vingrotāja savā "Instagram" kontā informāciju par pašnāvības mēģinājumu ir noliegusi.

"Ar mani viss ir kārtībā. Vakar, gatavojot vakariņas, sagriezos. Tā notiek. Esmu vingrotāja. Virtuvē neesmu tik bieži," savā "Instagram" kontā nonākšanu slimnīcā skaidroja jaunā sportiste.

Tiek ziņots, ka minētajā dienā kļuvis zināms, ka Soldatova nav iekļauta Krievijas vingrošanas izlasē Maskavas "Grand prix" posmam, kas norisināsies no 7. līdz 9. februārim.

Šī gan nav pirmā reize, kad sportistei nācies vērsties pēc mediķu palīdzības. Pagājušā gada Septembrī Soldatova Portugālē notiekošajās izaicinājuma kausa sacensībās pazaudēja samaņu. Līdz ar to viņai nācās izlaist arī pasaules čempionātu, kas norisinājās Baku.

Soldatova ir trīskārtēja pasaules čempione komandu ieskaitē, kā arī vienu reizi viņai izcīnīt pasaules čempiones titulu vingrošanā ar lenti.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu