Video Rīgas centrā zēns šķērso krustojumu pie "sarkanā" un pakļūst zem trolejbusa (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Trolejbusa pietura Ķengaragā. Ilustratīvs attēls
Trolejbusa pietura Ķengaragā. Ilustratīvs attēls Foto: Īriss Sviklis/LETA

Piektdien, 14. februārī, kāds 13 gadus vecs zēns neapdomīgi šķērsojis ielu Stabu un Avotu ielas krustā un pakļuvis zem trolejbusa, vēsta raidījums "Degpunktā".

Viena no galvaspilsētas policijas ekipāžām atradusies netālu no Avotu un Stabu ielas krustojuma. Turpat, dažu desmitu metru attālumā, noticis ceļu satiksmes negadījums - kāds gājējs pakļuvis zem 22. maršruta trolejbusa.

"Nekavējoties piebraucām notikuma vietai, kur tika noskaidrots, ka tiešām ir noticis ceļu satiksmes negadījums, jaunietis ir notriekts. Šo jaunieti mēs iesēdinājām operatīvajā transportlīdzeklī, jo viņš sūdzējās par reiboņiem. Sarunā ar policijas darbiniekiem šis jaunietis norādīja, ka, iespējams, šķērsojis krustojumu skrienot, kad luksoforā degusi sarkanā gaisma. Kas vēlāk arī apstiprinājies, apskatot video ierakstu," raidījumam stāsta RPP Latgales pārvaldes policiste Agnese Ziemele.

Īsi pēc tam notikuma vietā ieradās arī NMPD. Mediķi zēnu nogādāja slimnīcā.

"Tie bija lielākoties sasitumi, arī galvas trauma, bet, par laimi, šajā situācijā viss beidzās laimīgi, bērns tika nogādāts slimnīcā, kur turpina veiksmīgi atveseļoties," "Degpunktā" norāda NMPD pārstāve Arita Freimane.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu