Video Igaunijas pilsonim pastaiga Vecrīgā beidzas ar nepatīkamu pārsteigumu - pazudusi automašīna (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas pašvaldības policija
Rīgas pašvaldības policija Foto: Paula Čurkste/LETA

Pagājušajā svētdienā, 16. februārī, kāds igaunis, kurš viesojās Rīgā, piedzīvoja nepatīkamu pārsteigumu. Pēc pastaigas pa Vecrīgu, atgriežoties 11. novembra krastmalā, vietā, kur viņš bija novietojis savu mašīnu, konstatējis, ka tās tur vairs nav, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Vīrietis pēc nepatīkamā pārsteiguma zvanīja pa tūrisma informācijas tālruni, kur izstāstījis par notikušo. Uzreiz tika piesaistīts arī Rīgas pašvaldības policijas (RPP) videonovērošanas centrs.

"Attinot kadrus atpakaļ, centrs pamanīja, ka šo transportlīdzekli ir evakuējusi pašvaldības policija. Brīdī, kad Igaunijas pilsonis savu transportlīdzekli novietoja stāvvietā, viņš nepārliecinājās par to, lai šis auto neizkustētos. Tas izbrauca ārā uz brauktuves," raidījumam "Degpunktā" atklāja RPP Centra pārvaldes galvenais inspektors Mārtiņš Ķipurs.

Pamanot šo situāciju, policijas darbinieki auto bija paspējuši evakuēt uz speciālo stāvvietu. Lai gan igaunis varēja uzelpot, ka automašīna nav nozagta, viņam gan būs jāšķiras gan no soda naudas, gan arī jāsedz autoevakuatora izmaksas.

"Igaunijas pilsonis bija priecīgs, ka transportlīdzeklis netika nozagts, taču par šo pārkāpumu tika noformēts administratīvā pārkāpuma lēmums un piemērots 40 eiro naudas sods. Tāpat arī Igaunijas pilsonim būs jāsedz autoevakuatora izdevumi," norādīja Ķipurs.

Policijas darbinieki auto bija paspējuši evakuēt uz speciālo stāvvietu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu