Jauna informācija par Tallinā caur Rīgu iebraukušo koronavīrusa pacientu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: AP/Scanpix

Ceturtdien, 27. februārī, Igaunijā tika konstatēts pirmais koronavīrusa saslimšanas gadījums. Ar vīrusu inficējies kāds Irānas pilsonis, kurš Igaunijā nokļuvis braucot caur Latviju. Portāls "Postimees" atklājis jaunāko informāciju par inficēto irāni.

"Tā kā koronavīrusa slimniekiem nav specifiskas ārstēšanas, pacients saņem atbilstošu simptomātisku ārstēšanu. Tas nozīmē, ka atbilstoši nepieciešamībai, viņa simptomi tiek mīkstināti," portālam atklāja Tallinas Centrālās slimnīcas komunikācijas speciāliste Liza Suba.

Tāpat Tallinas slimnīcas pārstāve apstiprināja, ka inficētais Irānas pilsonis no pārējiem pacientiem ir norobežots.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka ar avioreisu no Stambulas uz Rīgu trešdien, 26. februārī, lidoja kāds Irānas pilsonis, kuram vēlāk, pēc aizbraukšanas ar "Lux Express" autobusu uz Tallinu, konstatēts jaunais koronavīruss.

Inficētais irānis Rīgā ielidojis no Irānas tranzītā caur Turciju. Uz Rīgu no Turcijas tiešos reisus veic Turcijas aviokompānija "Turkish Airlines", kuras lidmašīna no Stambulas trešdien ielidoja Rīgā plkst. 11.20.

Autobusu satiksmes kompānija "Lux Express" paziņojusi, ka inficētais Irānas pilsonis izbraucis ar tās autobusu no Rīgas plkst. 14 un ieradies Tallinā plkst. 18.30. Uz šo reisu pārdotas 24 biļetes, taču autobusā bijuši 22 cilvēki - 21 pasažieris un autobusa vadītājs. "Lux Express" esot nodevusi ziņas par reisa pasažieriem Igaunijas Veselības departamentam, kas ar viņiem visiem sazinājies.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu