Aktrise Brigeta Nīlsena atklāj, ka par atbilstošu samaksu būtu gatava labprātīgi inficēties ar koronavīrusu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Brigita Nīlsena
Brigita Nīlsena Foto: Reuters/ScanPix

Koronavīruss visā pasaulē ar katru dienu kļūs par aizvien lielāku problēmu. Cilvēki izmisīgi meklē veidus, kā izvairīties no šīs sērgas, bet pazīstamā aktrise un modele Brigita Nīlsena sarunu šovā "The Talk" par bīstamo vīrusu paudusi pavisam neparastu viedokli.

Nīlsena sarunu šovā izteica savas domas par to, ka medicīnas testu kompānija Londonā, kas aktīvi strādā pie vakcīnas kornavīrusa vakcīnas izveides, meklē brīvprātīgos, kurus būtu nepieciešams inficēt ar šo vīrusu. Cilvēkiem, kuri piekristu eksperimentam, tiek solīts atalgojums aptuveni 4500 ASV dolāru (~4000 eiro) vērtībā.

"Ja būtu savos 20 un justos pilnībā vesela, es pavisam noteikti piekristu būt par "izmēģinājuma trusīti". Tajā laikā man, visticamāk, vajadzētu naudu un labāk inficēties, kad esi ārstu uzraudzībā," teica Nīlsena.

Aktrises teiktajam pievienojusies arī šova vadītāja Marija Osmonda: "Es savos 20 arī tam piekristu. Es to darītu, lai palīdzētu citiem."

Sarunu šovs savā "Twitter" kontā sociālo tīklu lietotājiem arī uzdeva jautājumu, vai viņi par minēto summu būtu gatavi inficēties ar koronavīrusu. Domas, protams, dalījās.

Cits lietotājs uzsvēra, ka piedāvātā summa ir pārāk maza.

Savukārt, bija lietotāji, kuriem šāds piedāvājums nebūt nešķita slikts.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu