Svētdienas horoskops: 15. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 15. martam.

AUNS Attiecībās ar mājiniekiem brīžiem kļūsi uzstājīgs, nepacietīgs. Šāda attieksme ātri var radīt asu pretreakciju no tuvinieku puses. Kliedēt saspringto atmosfēru palīdzēs tava humora izjūta.

VĒRSIS Tu lieliski zināsi, ko vēlies un kā to panākt, tomēr neskaidru iemeslu dēļ vilcināsies kāroto īstenot. No atpūtas veidiem zvaigznes iesaka sportiskas aktivitātes svaigā gaisā. Vakaru velti mīļotajam.

DVĪŅI Būsi nolēmis izbaudīt dzīves krāšņo pusi. Iespējams, kopā ar draugiem apmeklēsi restorānu vai kādu kultūras pasākumu. Sievietes Dvīņi manāmi izcelsies ar savu ārieni, uzvedības manierēm.

VĒZIS Derētu kaut vai vienu dienu veltīt savām vajadzībām, iegribām. Droši vari atļauties iztērēt nedaudz vairāk naudas, palutināt sevi ar greznāku maltīti vai ekskluzīvākas izstādes, koncerta apmeklējumu.

LAUVA Tā vien gribēsies nogaršot aizliegto augli. Tevi saistīs viss noslēpumainais, aizliegtais. Vieglprātīgākās Lauvas var nonākt kutelīgās situācijās, kuras ātri novedīs pie ģimenes konfliktiem.

JAUNAVA Ir vērts nedaudz samazināt tempus un izbaudīt mierīgu atpūtu. Pavadi laiku kopā ar otro pusīti, izrunā pēdējā laika aktualitātes, ļauj partnerim izsūdzēt savas bēdas, sniedz viņam morālu atbalstu.

SVARI Radošās idejas, dzīvesprieks un personiskais šarms ap tevi tā vien pulcēs pretējā dzimuma pārstāvjus. Īpaši nepiepūloties, atstāsi lielisku iespaidu par sevi, radīsi jaunus domubiedrus vai pat pielūdzējus.

SKORPIONS Būsi noskaņots veikt praktiskus mājas darbus. Der apzināties, ka šodiena remontdarbiem nav īpaši piemērota. Vakarpusē izbaudi mīļotā cilvēka sabiedrību, ļaujies mīlas priekiem.

STRĒLNIEKS Saskarsmē ar tuviniekiem būsi atklāts un vēlēsies saņemt līdzīgu attieksmi pret sevi. Varbūt daudz laika pavadīsi sarunās ar bērniem. Vakaru ieteicams pavadīt mierīgā, nesteidzīgā gaisotnē.

MEŽĀZIS Dienu pavadīsi jautri un daudzpusīgi. Piedzīvojumi gaidāmi, galvenokārt pateicoties draugiem, kolēģiem, kuri sekmīgi spēs izvilkt tevi ārpus mājas. Esot sabiedrībā, sargi savu maku no garnadžiem!

ŪDENSVĪRS Šodien nav izslēgti krasi notikumu pavērsieni, kas nozīmē - paredzēt lietu attīstību būs grūti. Ja iespējams, atturies no ilgstošas atrašanās pie auto stūres. Velti vairāk laika garīgajai attīstībai.

ZIVIS Vēlmes var izrādīties neproporcionālas reālajām iespējām. Taču tāpēc nav vērts pukoties. Uzlabot omu palīdzēs radošās nodarbes, it sevišķi dejošana un muzicēšana. Otrā pusīte alks pēc erotiskās baudas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu