"Aizvadīji lielisku maču, puis." Bijušais "Knicks" spēlētājs nāk klajā ar jautru stāstu par Kobi Braientu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: AFP / Scanpix

Bijušais Ņujorkas "Knicks" aizsargs Imans Šamperts, viesojoties "Ebro in the Morning" podkāstā, atklāja jautru stāstu par viņa un Kobes Braienta dueli laukumā.

Šamperts sarunā ar "Ebro in the Morning" podkāsta vadītājiem atminējās stāstu par reizi, kad viņš, pārstāvēdams Ņujorkas "Knicks", bija pārliecināts, ka uzvar individuālo dueli pret Kobi Braientu.

Aizsargs atzina, ka bijis ļoti priecīgs par savu sniegumu pirmajās trīs ceturtdaļās. Viņam vairākas reizes izdevies leģendārajam basketbolistam atņemt bumbu, kas noveda pie pārmērīgas pašpārliecinātības.

"Savā galvā jau domāju par to par sarunu ar brāli - stāstīšu viņam, kā vairākas reizes noņēmu bumbu Kobem, kā tiku Kobem garām un iedankoju bumbu. Manā galvā jau grozās šādas domas. Biju ļoti sapriecājies. Tad pienāca ceturtā ceturtdaļa," stāsta Šamperts.

Kā atklāja pats Šamperts, Braients pie viņa pienācis un teicis: "Aizvadīji lielisku maču, puis."

"Goda vārds, paskatījos uz tablo un nodomāju, ka vēl taču ir 12 minūtes. Par ko viņš runā? Visu spēli viņš klusēja, kamēr es centos viņu kaitināt. Biju noņēmis viņam bumbu, bet viņš man tā arī nebija pateicis nevienu vārdu," turpināja Šamperts. 

Šamperts atklāja, ka nākamajās 12 minūtēs Braients pret viņu ar dažādiem paņēmieniem realizējis teju katru metienu. "Vecīt, ko tu lieto? Tu visu dienu biji parasts," smieklus studijā izraisīja Šamperts.

"Dantoni ["Knicks" bijušais galvenais treneris] paņem minūtes pārtraukumu un skatās uz mani. Es tobrīd spēju tikai plātīt rokas. Es spēju tikai noplātīt rokas. Mani par to pat nevarēja nosēdināt uz soliņa, jo pareizi Kobi sedzu. Sajūta, ka aizvadu labu spēli bija pazudusi," situāciju atcerējās Šamperts.

Stāsta nobeigumā basketbolistam tika vaicāts, vai viņš tomēr brālim stāstīja par šo spēli, uz ko Šamperts atbildēja: "Viss, ko es varēju pateikt brālim bija, ka neesmu nekad, ko tādu redzējis. Visu spēli Kobe klusēja, bet pirms ceturtās ceturtdaļas viņš man uzsit pa kāju, pasaka: "Laba spēle vecīt," un pilnībā pārņem spēli."

Šamperts šosezon pēdējo reizi laukumā izgāja Bruklinas "Nets" rindās 7. janvārī. Savas karjeras laikā basketbolists iemantoja tieši laba aizsardzības spēlētāja reputāciju. Vidēji mačā aizsargs ir izcēlies ar 7,2 punktiem un 3,3 atlēkušajām bumbām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu