Linda Mūrniece paziņojusi par viesnīcas "Roma" slēgšanu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece
Linda Mūrniece Foto: LETA

Linda Mūrniece savos sociālajos tīklos paziņojusi, ka pieņemts lēmums pagaidām slēgt viesnīcu "Roma".

Savā "Twitter" kontā viesnīcas "Roma" vadītāja nākusi klajā ar paziņojumu, ka uzņēmumu pagaidām nāksies slēgt. "Lai kā nemēģinātu optimizēt izdevumus, esam pagaidām slēguši viesnīcu.... Nav ne jausmas, kas notiks tālāk. Ar mums, ar mani un manējiem." Tāpat šim tekstam Mūrniece pievienojusi mirkļbirku #esamkopā.

Pirms šī paziņojuma "Roma" vadītāja arī rakstījusi, ka bijusi ļoti sarežģīta lēmuma priekšā, mēģinot optimizēt uzņēmuma izmaksas: "Starp "atlaist darbiniekus" un "nemaksāt par elektrību" izvēlējos pēdējo. Gaidīsim, kad atslēgs. Būs romantiski sveču gaismā."

Atbildot uz lietotāju komentāriem, Mūrniece atklāja, ka marts jau tradicionāli esot novērojama tūrisma "bedre", bet koronavīrusa straujā izplatīšanās situāciju padarījusi vēl sliktāku. 

"Jā, daži atnāca. Par ko prieks. Tomēr ap šo laiku parasti viesnīca bija pilna," rakstījusi Mūrniece, atbildot uz jautājumu par to, vai arī atlaides nav ietekmējušas cilvēku pieplūdumu.

Ceturtdien, 12. martā, tika lemts valstī izsludināt ārkārtēju situāciju, kas stājās spēkā vakar. Tās laikā slēgtas visas mācību iestādes, aizliegti pasākumi, kuros pulcējas vairāk nekā 200 cilvēki.

Iedzīvotāji tiek aicināti pēc iespējas mazāk uzturēties vietās, kur ir daudz cilvēki, iespēju robežās strādāt attālināti, kā arī nedoties ceļojumos ārpus valsts.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu