Otrdienas horoskops: 17. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 17. martam.

AUNS Komunikācijā ar kolēģiem izvairies runāt par lietām, kuras tā īsti nepārzini. Būtisku lomu var spēlēt pazīšanās ar ietekmīgām personām. Mājas dzīvē vajadzētu atturēties no uzstājības, ietiepības.

VĒRSIS Labprāt apgrozīsies sabiedrībā, veidosi jaunus kontaktus, meklēsi līdzīgi domājošos. Šobrīd veiksies gan radošās, gan lietišķās aktivitātēs. Dienas izskaņā velti laiku otrajai pusītei.

DVĪŅI Astroloģiskais stāvoklis dos iespēju atrisināt sarežģītus profesionālās dabas jautājumus. Droši vari veikt pārrunas ar augstākstāvošajiem, pievērsties tehniskiem projektiem.

VĒZIS Esi pacietīgāks ikdienas gaitās, jo, lai sekmīgi īstenotu nepieciešamo, vajadzēs nedaudz vairāk laika, nekā sākotnēji domāts. Esi dubultā apdomīgs, kārtojot ar mantojumiem, tieslietām saistīto.

LAUVA Pieaugs sacensības gars. Noskaņojums tā vien mudinās tiekties pēc augstākām profesionālajām virsotnēm. Interesanta diena Lauvām, kuras saistītas ar dizaina, arhitektūras un pedagoģijas jomu.

JAUNAVA Būsi enerģisks, neatlaidīgs, dosi vajadzīgo lietišķo lādiņu apkārtējiem, kā arī pretī saņemsi labu enerģiju. Attiecībās ar atvasītēm nāksies likt lietā psihologa dotības, būt pacietīgākam, iejūtīgākam.

SVARI Visā visumā piemērota diena darījumiem ar nekustamo īpašumu. Var nākties pārvarēt nelielus birokrātiskus šķēršļus, taču tie nebūs nopietns traucēklis taviem panākumiem. Vakarā vēlēsies pabūt viens.

SKORPIONS Būsi nopietns, uztversi situāciju tādu, kāda tā ir patiesībā. Laba diena lietišķajiem Skorpioniem. Ja tev nākas saskarties ar mediju pārstāvjiem, centies vairāk pasmaidīt, likt lietā savu humora izjūtu.

STRĒLNIEKS Saskarsmē ar mīļoto valdīs vēl nebijusi sapratne. Šis ir brīdis, kad droši vari izrunāt visus sasāpējušos jautājumus, pārrunāt nākotnes plānus. Darba jomā lietas pamazām ritēs savu gaitu.

MEŽĀZIS Skaidri zināsi, ko vēlies sasniegt un kas nepieciešams, lai kāroto īstenotu. Ja nepieciešams, vari doties kārtot lietas uz valsts institūcijām, konsultēties ar juristiem, izstrādāt nākotnes rīcības plānus.

ŪDENSVĪRS Tev var pavērties jaunas biznesa iespējas, tikai jāprot tās saskatīt un bez kavēšanās izmantot. Nav izslēgts, kāds Ūdensvīrs sāks nopietni apsvērt dzīvesvietas maiņu, jauna mājokļa iegādi.

ZIVIS Galvenais, esi godīgs pret sevi un apkārtējiem. Tavs patiesais domu gājiens neapšaubāmi pārliecinās sarunu biedrus labāk nekā utopiskas idejas. Dienas izskaņu ieteicams pavadīt kopā ar mīļoto.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu