"airBaltic" veiks pirmo repatriacijas lidojumu no Tenerifes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"airBaltic" lidmašīna.
"airBaltic" lidmašīna. Foto: Publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" pēc tūrisma aģentūras "Atlantic Travel" pasūtījuma ir ieplānojusi pirmo repatriācijas čarterreisu no Tenerifes uz Rīgu, kas no Tenerifes izlidos otrdien, 17. martā, pulksten 13.20 pēc vietējā laika, savukārt starptautiskajā lidostā "Rīga" ieradīsies aptuveni pulksten 21.20 pēc vietējā laika, portālam "Apollo" paziņoja "airBaltic" korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Briede.

Tūrisma aģentūra sazinās ar pasažieriem, kuri vēlas atgriezties Latvijā. Reiss ir saņēmis īpašu atļauju no Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas, un airBaltic ir saziņā ar Latvijas Republikas Ārlietu ministriju.

Latvijas Republikas pilsoņi un pastāvīgie iedzīvotāji, kas vēlas atgriezties valstī pēc 17. marta, airBaltic mājaslapā var aizpildīt pieprasījuma formu uz iespējamiem repatriācijas reisiem.

Ja jums ir "airBaltic" reisa rezervācija laikā starp 17. martu un 14. aprīli, mēs ar jums sazināsimies tad, kad mēs jums varēsim asistēt. Tas mums dos iespēju šobrīd palīdzēt kā pirmajiem tiem pasažieriem, kuri tuvākajā laikā plānoja savu lidojumu un kuriem mūsu uzmanība šobrīd ir vajadzīga visvairāk. Jaunākā informācija par airBaltic lidojumiem ir atrodama kompānijas mājaslapā.

"airBaltic" aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas "Rīga" E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu