"Esmu izsalcis kā vīrs, kurš nav ēdis nedēļām." Konors Makgregors vēlas atgriezties boksā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Bēdīgi slavenais īru jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Konors Makgregors sarunā ar "Bleacher Report" atklājis, ka fani viņa cīņu redzēs pavisam drīz, kā arī neslēpj, ka vēlas atgriezties boksā. Tāpat cīkstonis izteicies par savu slavu un citiem tematiem.

Sarunā ar "Bleacher report" atklājis, ka vēlas atgriezties boksa ringā, kā arī izteicis savas domas par šī sporta pēdējo lielo cīņu - Taisona Fjūrija un Deonteja Vaildera otro dueli.

"Fjūrija un Vaildera otrā cīņa bija mana tipa duelis. Kārtīga cīņa, kurā divi nezvēri apmainījās ar smagiem sitieniem. Lepojos, ka mans "Proper No. 12" bija šīs cīņas atbalstītājs," teicis Makgregors, kurš atzinīgus vārdus veltījis abiem cīkstoņiem. "Fjūrijs ir īpašs. Viņā rit īru asinis. Abiem bokseriem pēc cīņas nosūtīju pudeli sava viskija. Man ir ļoti liela cieņa pret viņiem abiem. Kas par šovu!"

Tāpat slavenais īru cīkstonis nav slēpis, ka pirms savas pēdējās cīņas nav bijis pašā labākajā sportiskajā formā, uzsverot, ka ļoti vēlas aizvadīt cīņu. "Atzīšos, ka pirms cīņas pret Seroni netrenējos pietiekami, līdz ar to nebiju perfektā formā. Bet šodien esmu izsalcis kā vīrs, kurš nav ēdis nedēļām. Nav nekā tāda, ko nevarētu sasniegt, kad mans prāts uz to ir pilnībā koncentrējies."

Kā izteicās Makgregors, viņa nākamā cīņa notikšot drīz. "Oktagonā atgriezīšos drīz. Tāpat esmu pārliecināts, ka kādreiz arī aizvadīšu boksa cīņu. Jums būs jātur ausis vaļā, bet, ticiet man, fani būs priecīgi. Dot faniem to, ko viņi vēlas, man ir ļoti svarīgi."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whooping ass and looking good! @augustmcgregor @mcgregorfast @sbgireland #MuhammedAli

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Fanu nozīmi Makgregors uzsvēris vairākkārt, piebilstot, ka šobrīd ar cīņas sportu vairs nenodarbojas naudas dēļ. "Nauda nav tas, kā dēļ šo daru. Es esmu ļoti bagāts. Cīnos, lai iepriecinātu fanus un savu ģimeni. Esmu gatavs cīnīties ar visiem un jeb kur, bet tai jābūt labai un interesantai cīņai. Ja tā nebūs saistoša, ieinteresēts nebūšu arī es."

Par nākamo Makgregora cīņu spekulācijas virmo jau kopš brīža, kad viņš izkāpa no oktagona pēc cīņas pret Seroni. Šobrīd ārzemju medijos kā galvenais kandidāts tiek minēts tieši Džastins Geijči, kurš vairākkārt ir publiski Makgregoru izaicinājis. Tiesa, arī Makgregora treneris Džons Kavana ir izteicies, ka cīņu pret Geijčī viņš redz tikai svara kategorijā līdz 77 kilogramiem.

Kas attiecas uz boksu, šī sporta ekspertu vidū diskusijas parādījās pēc tam, kad slavenais bokseris Menijs Pakjao pievienojās tai pašai menedžeru komandai, kas pārstāv Makgregoru. Protams, Makgregora vārds boksa kontekstā allaž būs "piesiets" arī leģendārajam Floidam Meivezeram.

Savas MMA karjeras laikā īrs ir izcīnījis 22 uzvaras un piedzīvojis četras neveiksmes. Savukārt, boksa ringā Makgregors savā vienīgajā profesionālajā cīņā piekāpās jau minētajam Meivezeram.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu