Latviešu mūziķis tukšajās Rīgas ielas uzņēmis dziesmas video par koronavīrusu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Dziedātājs Alex Leschinsky (Alekss Leščinskis) ir publicējis videoklipu dziesmai, kas veltīta koronavīrusa tēmai. Dziesmas "Divi metri" mērķis ir iepriecināt cilvēkus un uzlabot garastāvokli karantīnas laikā, sarunā ar "Rus.Tvnet" atklājis pats mūziķis.

Konkrētajā dziesmā tiek apskatīta situācija visā pasaulē un tas, kā šā brīža apstākļi var ietekmēt cilvēku un pat arī dzīvnieku savstarpējās attiecības.

"Burtiski vienā vakarā galvā ienāca ideja, ko es arī pastāstīju saviem draugiem "Facebook"," stāstījis mūziķis, atklājot, ka draugiem ļoti patikusi viņa ideja un divu dienu laikā jauno dziesmu izdevies izveidot.

"Pēc tam satikāmies ar draudzeni, protams, ievērojot noteiktos karantīnas metrus, mēs jautrā noskaņojumā uzņēmām dziesmas videoklipu," skaidrojis dziedātājs.

Savos "Instagram" un "Facebook" kontos Alex Leschinsky aicināja cilvēkus nofilmēt to, kā viņi reaģē uz dziesmas "Divi metri" audio versiju. Pēc tam iesūtītās cilvēku reakcijas tika iekļautas arī dziesmas videoklipā.

Video: Alex Leschinsky - "Divi metri"

Alex Leschinsky ir mūziķis, kurš dzīvo Rīgā. Jaunais mākslinieks ir ģitāras skolotājs, kurš aktīvi savā "Youtube" kanālā ievieto jaunus video ar dažādām dziesmām, kuras izpilda savā stilā.

Mūziķis izceļas tieši ar to, ka mūziku veido dažādos žanros ar radošu un neparastu pieeju. Jāatzīmē, ka jonietis pats spēlē visus mūzikas instrumentus, kas dzirdami viņa dziesmās, kā arī pats montē savus videoklipus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu