Taizemē iestrēgušās pašmāju slavenības atklāj, kad varētu atgriezties Latvijā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau vēstījām, ka ārkārtējā stāvokļa dēļ Taizemē iesprūdušas divas Latvijā zināmas personas - gan aktrise Lelde Dreimane, gan fitnesa treneris Pēteris Rumpis. Nu izdevumam "Privātā Dzīve" katrs pastāstīja, kad plāno atgriezties Latvijā. 

Rumpis uz Taizemi devās ar mīļoto sievieti 10. martā. Latvijā viņi plānoja atgriezties 25. martā, taču atgriezīsies mazliet vēlāk.

"Būsim dažas dienas vēlāk – ar speciālo reisu. Nebija iespējas atgriezties ātrāk, jo visas biļetes uz speciālo reisu jau bija izpirktas. Taču mums ir sejas maskas un roku dezinfekcijas līdzekļi, cītīgi izvairāmies no lieka kontakta ar apkārtējiem," izdevumam pastāstīja Pēteris. "Uzturamies Puketā, turpinām atpūsties un cenšamies visu uztvert pozitīvi. Šeit ir daudz mierīgāk. Protams, cilvēki nēsā sejas maskas, lielākajos veikalos mēra temperatūru un liek dezinficēt rokas. Var just, ka tūristu ir maz, daudzi saloni ierobežo darbību."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ONLINE COACHING ? (@peterisrumpis) on

Savukārt aktrise Lelde Dreimane uz Taizemi devās, lai apmeklētu krusttēva kāzas, kuras tā arī nenotika. Tiesa, pagaidām aktrise plāno atgriezties Latvijā tikai pēc ārkārtējās situācijas stāvokļa beigām.

"Esmu labās rokās, ciemojos pie savas ģimenes. Visi reisi ir atcelti līdz aprīļa vidum. Esmu šeit mazliet iestrēgusi un skatīšos, kas notiks pēc 15. aprīļa. Taču jau esmu noskatījusi vietu, kur aug banāni un mango. Redzēju arī ananasu plantāciju. Ja visi striķi trūks, kādu laiku varēšu pārtikt no augļiem," jokoja aktrise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lelde Dreimane (@leldedreimane) on

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu