SPKC publicē jaunāko karti par Covid-19 izplatību Latvijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no SPKC kartes

Otrdien, 7. aprīlī, Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) nācis klajā ar jaunāko informāciju par Covid-19 izplatību Latvijā.

Foto: SPKC

Portāls "Apollo" jau informēja, ka aizvadītajā diennaktī saslimšana ar Covid-19 apstiprināta sešiem cilvēkiem, kopējam pacientu skaitam sasniedzot 548.

Iepriekšējā diennaktī veikti 1122 izmeklējumi personām ar aizdomām par Covid-19, atklāja SPKC. Kopā Latvijā līdz šim veikti 22575 izmeklējumi.

41 pacients stacionēts, tai skaitā 38 ar vidēju slimības gaitu, un trīs ar smagu.

Foto: SPKC

Līdz šim Covid-19 konstatēts Aizkraukles, Aizputes, Alojas, Alūksnes, Ādažu, Babītes, Baldones, Bauskas, Carnikavas, Cēsu, Dagdas, Dobeles, Durbes, Engures, Garkalnes, Grobiņas, Iecavas, Jelgavas, Kocēnu, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Limbažu, Mārupes, Mērsraga, Ogres, Olaines, Ozolnieku, Preiļu, Priekules, Raunas, Rēzeknes, Rūjienas, Salaspils, Saldus, Sējas, Siguldas, Skrīveru, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas, Vecumnieku un Ventspils novados, kā arī lielajās pilsētās - Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Rēzeknē, Rīgā, Valmierā un Ventspilī. 

SPKC apkopotie dati liecina, ka visbiežāk ar Covid-19 slimo iedzīvotāji vecumā no 30 līdz 39 gadiem - šajā vecuma kategorijā bijuši 141 sasirgušais, kamēr vecumā no 40 līdz 49 gadiem - 106. Augsta saslimstība vērojama arī 20 līdz 29 gadus vecu iedzīvotāju vidū, kur atklāti 92 ar Covid-19 inficētie.

Foto: SPKC
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu