Spiedienu neiztur arī UFC - Vaitu piespiež atcelt gaidāmo cīņu šovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deina Vaits
Deina Vaits Foto: AP/Scanpix

Līdz UFC 249 cīņu vakaram bija atlikusi nedaudz vairāk par nedēļu, bet arī šis ilgi gaidītais sporta notikums ir atcelts, ziņo ESPN apskatnieks Brets Okamoto.

Okamoto ziņo, ka ESPN un "Disney" augstākā līmeņa amatpersonas ir izdarījušas spiedienu uz Deinu Vaitu atcelt gaidāmo cīņu šovu, ņemot vērā nopietno situāciju visā pasaulē. UFC prezidents iepriekš paziņoja, ka cīņu vakari norisināsies katru nedēļas nogali, bet arī šo ieceri pagaidām būs jāatliek.

Vaitam nācās pielāgoties ESPN prasībām, jo tieši šajā medijā bija paredzēts translēt minēto cīņu vakaru. Tāpat Vaits bija izteicies, ka tiek iekārtota infrastruktūra uz privātas salas, kur sportisti varētu aizvadīt cīņas. Šī iecere, kā sarunā ar Okamoto atklāja pats Vaits, joprojām ir aktuāla.

Jau iepriekš UFC 249 norise tika apdraudēta, kad par izstāšanos no cīņu vakara ceļošanas ierobežojumu dēļ paziņoja Habibs Nurmagomedovs. Fergusonam gan tika atrasts jauns pretinieks, Džastins Geijči, bet abiem amerikāņiem tikšanās oktagonā, lai cīnītos par vieglā svara pagaidu čempiona jostu, būs jātliek. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu